Εποχή Οφρυδόπουλου στη Δράμα

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας, το πόστο του τεχνικού διευθυντή ανέλαβε ο Νίκος Τσιμπλίδης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας, αφού οι “Μαυραετοί” ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον πρώην προπονητή της Παναχαϊκής. Παράλληλα η ομάδα της Δράμας ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Νίκου Τσιμπλίδη στη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Η ανακοίνωση της Δόξας: 

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο νέος τεχνικός των Μαυραετών γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου 1973 και έδειξε το έργο του στην κατηγορία στον πάγκο της Παναχαϊκής τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παλιότερα εργάστηκε σε Άλιμο, Κέρκυρα (τεχνικός διευθυντής), Καλλιθέα, Λαμία (συνεργάτης προπονητών στο τεχνικό τιμ), Ατρόμητο (Κ15). Ως ποδοσφαιριστής (στόπερ) ο Οφρυδόπουλος αγωνίστηκε σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού της «παιδιού» στην ομάδα. Ο λόγος για τον αγαπητό σε όλους Νίκο Τσιμπλίδη, που πρόσφερε πολλά ως παίκτης, διατελώντας και αρχηγός, κυρίως τη διετία 2009-2011. Ο 43χρονος Δραμινός αναλαμβάνει το καίριο πόστο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την οργάνωση της Δόξας. Ο παλαίμαχος των Μαυραετών έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανσερραϊκό, Ξάνθη, Καβάλα, Ιωνικό (συμπαίκτης με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο), Καλλιθέα, Αιολικό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Δόξα Πετρούσας, Ατρόμητο Περιθωρίου και Άγιο Αθανάσιο, ενώ διατέλεσε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Δράμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.