Ταουσιάνης: «Αξίζει στα Χανιά να βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ»

Το «αντίο» του Γιάννη Ταουσιάνη στα Χανιά ύστερα από την ανακοίνωση του «διαζυγίου».

Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί από τα Χανιά ο Γιάννης Ταουσιάνης. Ο Έλληνας προπονητής αποχωρήσει από την κρητική ομάδα λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, λόγω θέσης που αποδέχθηκε στο επιτελείο των Εθνικών ομάδων.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Μέσα από τα Κοινωνικά Δίκτυα της χανιώτικης ομάδας ο Ταουσιάνης είπε το δικό του «αντίο» στο σύλλογο και του ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Ξηρουχάκη και Γιώργο Τουλουπάκη για την κατανόηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν στην απόφαση μου να αποδεχθώ μια πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής, να υπηρετήσω το εθνόσημο.

Δεκατέσσερις μήνες εργάστηκα σε συνθήκες που κάθε προπονητής επιθυμεί, έχοντας άριστη συνεργασία με μια διοίκηση που δημιουργεί ένα περιβάλλον βασισμένο σε ισχυρές αξίες όπως σεβασμός, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, ανθρωπιά!Ευχαριστώ τον Γιώργο Βρέντζο, που ήταν ο άνθρωπος που με προσέγγισε για να βρεθώ σε αυτόν τον οργανισμό και να βιώσω όλα αυτά τα καλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον κόσμο για την εκτίμηση που μου έδειξε και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που αισθάνομαι τυχερός που τους είχα.

Εύχομαι στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – και θα χαρώ πολύ – να βρεθεί σύντομα εκεί που έχει κοπιάσει χρόνια και αξίζει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ 1! Σας ευχαριστώ όλους!», είπε ο προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.