Νίκη Βόλου: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποχώρησε από τον πάγκο της Νίκης Βόλου, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί μετά από 1,5 χρόνια από την ομάδα της Μαγνησίας, μαζί με τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό μας Δημήτρη Ελευθεροπουλο, όπως επίσης και με τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο και σήμερα μάς βρίσκει όλους απόλυτα ικανοποιημένους για την τότε επιλογή μας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αλλά κι ο Στέλιος Βενετίδης είναι κοσμήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναντίρρητα αποτελούν πολυτέλεια για τη Super League 2.

Αυτές οι δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες για το ποδόσφαιρό μας αλλά κυρίως για την κοινωνία μας αντιπροσωπεύουν στο ακέραιο τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ μας.

Μαζί κάναμε βήματα μπροστά. Μαζί χαρήκαμε. Μαζί στεναχωρηθήκαμε. Ως οικογένεια. Όπως γίνεται σ’ όλα τα σπίτια. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες και σήμερα οι επαγγελματικοί δρόμοι μας χωρίζουν για το κοινό καλό όλων μας. Ως φίλοι αληθινοί, έχοντας χτίσει σχέσεις που δεν αλλοιώνονται ούτε με το πέρασμα του χρόνου.

Δημήτρη και Στέλιο σάς ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την επαγγελματική σας επάρκεια, για την αφοσίωσή σας, για την εργατικότητα της, για το ήθος σας, για την προσωπικότητά σας αλλά κυρίως για την αγάπη σας προς τη ΝΙΚΗ μας.

Είμαστε βέβαιοι πως τα επαγγελματικά σας βήματα, οποία κι αν είναι αυτά, θα συνεχίσουν να φωτίζουν το σκοτεινό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάντα θα αποτελείτε το σωστό λόγο για να αναφέρεται κάποιος στο όνομά σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.