Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 3-1: «Τερμάτισε» τρίτος με χατ-τρικ Σιμόνι

Επιβλητική εμφάνιση από τον Μακεδονικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-1 τη Νίκη Βόλου για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' Ομίλου στη Σούπερ Λιγκ 2. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σιμόνι που πέτυχε χατ-τρικ για τους γηπεδούχους.

Νίκη με χατ-τρικ του Σιμόνι για τον Μακεδονικό του Μαλεζά επί της Νίκης Βόλου . Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στον 23ο λεπτό με 27χρονο Αλβάνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κραβαρίτη με ανάποδο ψαλίδι. Ο ίδιος παίκτης στο 35ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με πλασέ, ενώ ο Γουναρίδης μείωσε για τη Νίκη Βόλου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό ο Σιμόνι πετυχαίνοντας χατ τρικ. Η φιλοξενούμενη ομάδα στο 90ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Μπουλάτοβιτς στον Στίκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριακίδης, αλλά ο Βλάχος έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε το 3-1. Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ως τρίτος με 25 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου ως τέταρτη με την ίδια συγκομιδή.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης (85’ Βλάχος), Τσαμούρης, Χασάνογλου, Λούκας, Τσουκάνης, Τσιλιγγίρης (66’ Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Γρηγοριάδης (66’ Μπουλάτοβιτς), Λεωνιδόπουλος (66’ Μελετίδης), Ζαφειράκης (80’ Λυμπεράκης), Σιμόνι

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου (58’ Γιαννίτσης), Στίκας, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κρητικός, Πολίτης (58’ Κάσσος), Πέττας (81’ Μπάλλας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.