Superleague 2: Μεγάλη νίκη για Καλλιθέα και Ιωνικό!

Αυτά έγιναν στις δύο μεγάλες αναμετρήσεις των play-off της Super League 2.

Φοβερές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν για τα play-off της Super League 2, με την Καλλιθέα να παίρνει το ματς με την Ηλιούπολη (4-0) και τoν Ιωνικό να επικρατεί στα Χανιά (0-1)

 Καλλιθέα – Ηλιούπολη: 4-0

Η Καλλιθέα διεύρυνε το νικηφόρο σερί της, αφού μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0, επιβλήθηκε 4-0 της Ηλιούπολης. Η ομάδα του Χαράλαμπου Καβάση “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα (20′,45′), ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Η Καλλιθέα, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο δεύτερο μέρος ο Ντεμέτριους βρήκε δίχτυα στο 57′ και έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ήρθε και το “κερασάκι στην τούρτα” με τον Τόρες να κάνει το 4-0 και την ομάδα του.

 Χανιά -Ιωνικός: 0-1

Τα Χανιά κατέγραψαν τη δεύτερη σερί ήττα τους. Μετά από εκείνη από την Ηλιούπολη, αυτή τη φορά ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Ιωνικό (0-1). Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 49΄ με τον Γιάννη Οικονομίδη και κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος, με την ομάδα του να φεύγει από τα Χανιά με μία πολύ σημαντική νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.