Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου 2-0: Συνεχίζει την πορεία του

Τη δεύτερη νίκη του στα play-off πανηγύρισε ο Λεβαδειακός με 2-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την πορεία του στα play-off ανόδου της Super Legue 2. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στο Μακεδονικό με 3-1 , η ομάδα της Βοιωτίας, χάρη στα γκολ του Νίκα και του Συμελίδη, πήρε το δεύτερο τρίποντο απέναντι στη Νίκη Βόλου με 2-0.  

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με τον Γιαννιώτα να έχει την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 5’. Λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Νίκα στο 7’. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να σφυρίζει για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός συνέχιζε να πιέζει στο υπόλοιπο παιχνίδι, όντας πιο αποτελεσματικός στο παιχνίδι. Η πίεση του Λεβαδειακού απέδωσε, με τους Βοιωτούς να βρίσκουν το γκολ στο 69’ με τον Συμελίδη να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.  

Ο Λεβαδειακός πήρε μια σημαντική νίκη, φτάνοντας τους 34 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή. Αντίθετα, η Νίκη Βόλου είναι στην Τρίτη θέση με 17 βαθμούς.  

Την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής των play-off (3/4, 16:00), ενώ η Νίκη Βόλου θα υποδεχτεί την ΑΕΚ Β’ (7/4, 16:00).

Οι συνθέσεις:

 Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Κωστή,  Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος, Κρητικός, Πέττας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.