ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ 3-3: «Χ»ωρίς νικητή!

Ισόπαλο το ματς στο «Σεραφείδειο» στη 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League 2.

Παρουσία του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και του Μπρούνο Άλβες, ΑΕΚ Β’ και ΑΕΛ προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο είχε έξι γκολ αλλά όχι νικητή, με τελικό σκορ, 3-3.

Οι «βυσσινί» πλησίασαν στο γκολ στο 34ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντίνος Πλέγας σούταρε με δύναμη, αλλά ο Γιώργος Θεοχάρης βρήκε όσο χρειαζόταν την μπάλα για να τη στείλει στο δεξί του δοκάρι και μετά αυτή να απομακρυνθεί. Δέκα λεπτά αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ, με προσπάθεια του Θεοδόση Μαχαίρα, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου αποκατέστησε την ισορροπία.

Μάλιστα, οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με τον Φαμπρίτσιο Πεντρόζο στο 57’, αλλά η ομάδα του Νίκου Κούστα ισοφάρισε με τον Ζίνι στο 75’. Η ΑΕΛ του Παύλου Δερμιτζάκη πίστεψε πως θα έπαιρνε το «τρίποντο», όταν ο Νίκος Βλιόρας –που είχε περάσει αντί του τραυματία Πεντρόζο– έκανε το 2-3. Στις καθυστερήσεις, όμως, ο Ζαν Πιέρ Τιέι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκορπώντας χαμόγελα στον… Λεβαδειακό.

ΑΕΚ Β’ (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας (64′ Παυλίδης), Λαμαράνα (64′ Ρουκουνάκης), Φοφανά (64′ Γκολφίνος), Χριστόπουλος (74′ Τιέι), Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης (58′ Σαμπανάτζοβιτς).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (70′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (84′ Γ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Νίνο (58′ Κοσσονού), Πεντρόσο (84′ λ.τ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Θωμαΐδης), Μαυριάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.