ΠΑΟΚ B’: Eκκίνηση κόντρα στον Αιολικό

Αύριο στις 16:00, οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Αλεξιάδη ξεκινούν τη δική τους προσπάθεια στη διαδικασία των Play Outs υποδεχόμενοι το σύνολο του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς από τη Μυτιλήνη

Από τη 2η θέση της βαθμολογίας και χωρίς αγώνα θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο (30/03) ο ΠΑΟΚ Β’ το δικό του «ταξίδι» στα Play Outs της Super League 2.

Όπως αναφέρουν κι οι άνθρωποι της ομάδας: «Έναρξη play outs για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος υποδέχεται τον Αιολικό αύριο Σάββατο 30.03 στις 16:00, στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.


Δικέφαλος ξεκινά με 15 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση (δίχως αγώνα), ενώ ο Αιολικός είναι τελευταίος με 11 βαθμούς.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, η ομάδα έδωσε βαρύτητα στις στατικές φάσεις και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Αλέξης Αλεξιάδης θα στερηθεί τους τραυματίες Κιτσάκη και Τασιούρα, ενώ στη διάθεσή του θα έχει τους εξής: Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, ΝικολακούληςΠαναγιώτουΠαντεκίδηςΚωττάςΦίλωνΤσοπούρογλουΜανωλιούδηςΣελιμάιΣινανάιΔεληγιάννηςΓιαξήςΓρόσδηςΣνάουτσνερΝινούαΤσίκοςΡούμιαντσεβΔαρέλαςΓκούμαςΚουαλιάταΣμυρλήςΣπυράκοςΚανίςΠανίδηςΣαποβάλοφΜπράντονιτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.