Ιωνικός – Χανιά 5-1: «Μπήκε» στο κόλπο για την άνοδο! (highlights)

Ιδανική πρεμιέρα για τον Ιωνικό στα πλέι-οφ της Super League 2, η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 5-1 επί των Χανιών και μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της ανόδου.

Φοβερός Ιωνικός στην πρεμιέρα των πλέιοφ της Super League 2. Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 5-1 των Χανιών και μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Athens Kallithea στους τέσσερις βαθμούς.

Στο 7ο λεπτό ο Μπάτζιος έκανε τραγικό λάθος, βγάζοντας σε τετ α τετ τον Σαλαζάρ με τον Κλέιμαν. Ο παίκτης των γηπεδούχων κέρδισε από κοντά τον κίπερ των Χανιών για το 1-0 με πλασέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Νικαιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Σόουζα από… αέρος για το 2-0.

Στο 42ο λεπτό ο Οικονομίδης πήρε την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε εξαιρετικά τον Κλέιμαν, στέλνοντας τον Ιωνικό στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάουντα με εντυπωσιακό βολέ έκανε το 4-0 στο 52ο λεπτό. Το μοναδικό γκολ των Χανιών σημείωσε ο Νίλι μειώνοντας στο 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Οικονομίδης με δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι για το θριαμβευτικό 5-1 του Ιωνικού.

Η ομάδα του Σπανού βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ τα Χανιά στη δεύτερη με έναν περισσότερο.

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασούλης, Οικονομίδης (87′ Ουακάσο), Λινάρδος (64′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι (46′ Οικονομόπουλος), Ζάχαβι, Σαλαζάρ (44′ λ.τ Ντάουντα), Ροντρίγκεζ (87′ Δρίτσας).

Χανιά: Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Λεμονής, Ντίας, Νίλι, Τσέλιος (55′ Μάνος), Σιλά (46′ Παναγιώτου), Μάναλης, Κατσούρρι (46′ Κόλα), Μιούλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.