«Χίλιες φορές υποβιβασμός και λύτρωση!»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον ορισμό των αγώνων της ομάδας στην Αριδαία.

Αναλυτικά:

«Τα ψέματα τελείωσαν οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν οι δόλιες και άκρως επικίνδυνες προθέσεις από τα φαντάσματα που διοικούν εδώ και 8 μήνες την ιστορική ομάδα του νησιού μας. Εμείς δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στην πιο μαύρη σελίδα που έχει γραφτεί ποτέ στα χρονικά από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε στείλατε τον υπάλληλο σας να μας κάνει κήρυγμα και να αραδιάσει ένα σωρό από φανφάρες και τυμπανοκρουσίες για πεντάδες και πρωταθλητισμούς φυσικά υπό τις ευλογίες σας. Όταν από τον Οκτώβριο ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος και ο νυν Νίκος Καρανίκας σας είχαν θέσει ως ένα μεγάλο κίνητρο την άμεση επιστροφή και μόνιμη εγκατάσταση της ΑΙΟΛΙΚΑΡΑΣ μας στη φυσική της έδρα κοντά στον κόσμο της εκεί που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν γενιές φιλάθλων του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, όμως εσείς και ορισμένοι από το ρόστερ της ομάδας όπως φυσικά και ο άνθρωπος σας το δεξί σας χέρι που δεν θέλουμε ούτε στο στόμα μας να τον πιάνουμε όλοι εσείς φέρατε άρνηση και που ο κύριος αυτός ειρωνεύτηκε τον κόσμο μας στη Λειβαδιά που άφησαν οικογένεια, δουλειά ξεκούραση έκαναν χιλιόμετρα για να συμπαρασταθούν σε αυτό που εμείς έχουμε λατρέψει και ονομάζεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΉΝΗΣ με σήμα την ασπίδα. Σας ευχαριστούμε για το καλό που μας έχετε κάνει δεν θέλουμε να σωθούμε η λύτρωση και η σωτηρία της ομάδας μας θα είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Κύριε Μουτζούρη ως περιφερειάρχης, κύριε Βερρή ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λέσβου και κύριε Χριστόφα ως δήμαρχος αυτής της πόλης όλοι εσείς που εκπροσωπείται τους χιλιάδες πολίτες αυτού του νησιού και με όλο το σεβασμό που σας έχουμε και που όλοι μας γνωρίζουμε ότι είστε κομμάτι του ΑΙΟΛΙΚΟΥ μας θα έπρεπε να είχατε παρέμβει άμεσα μετά από ένα τόσο μεγάλο ντόρο που έχει ξεσπάσει από εχθές σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα εις βάρος της ομάδας μας, ξερίζωσαν τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας από το σπίτι του με το έτσι θέλω και ίσως υποκινούμενοι από ανθρώπους πολύ υψηλά ιστάμενους στο χώρο του ποδοσφαίρου και χωρίς καμία αιτία και δικαιολογία να δώσουν τους πιο κρίσιμους αγώνες της σύγχρονης ιστορίας μας στο μακρινό και άδειο από κόσμο γήπεδο Αριδαίας εάν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τότε ποιο είναι.

Περιμένουμε να λυθεί άμεσα το φλέγον αυτό ζήτημα όσον αφορά τη δικαίωση και την επιστροφή της ομάδας μας για τους αγώνες των play out στη φυσική της έδρα στον τόπο της κοντά στο λαό της. Χίλιες φορές υποβιβασμός και λύτρωση παρά σωτηρία και αφανισμός της αγαπημένης μας ομάδας.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σ Φ.Α.Α. 1984»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.