ΑΕΛ για την ανάκληση δελτίων: «Η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte»

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΠΟ εξέδωσε η ΑΕΛ όπου αναφέρθηκε για το κομμάτι των οφειλών.

Τα πάνω-κάτω στη Λάρισα, με την ΕΙΠ της ΕΠΟ να ανακαλεί τα τέσσερα δελτία των χειμερινών μεταγραφών της ομάδας και να λήγει τον δανεισμό του Μορέιρα, λόγω ληξιπρόθεσμος οφειλής. 

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛ να έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα έγγραφο της οικονομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ περί «άρσης ανάκλησης της βεβαίωσης μη οφειλής», ωστόσο το πρόβλημα για τους «βυσσινί» παραμένει και μάλιστα είναι μεγάλο.

Αυτό γιατί οι Θεσσαλοί πλήρωσαν εκπρόθεσμα κι αφού είχαν ειδοποιηθεί σχετικά για τις προθεσμίες, την οφειλή που είχαν προς την ΕΠΟ, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να προχωρήσει στην ανάκληση των δελτίων των χειμερινών αποκτημάτων της ομάδας. 

Η προθεσμία που είχε η Λάρισα για να καλύψει την οφειλή, ήταν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ υπήρχε και περιθώριο ακόμη πέντε εργάσιμων ημερών. Στις 8 Μαρτίου που ήταν και η καταληκτική ημερομηνία, οι «βυσσινί» ενημερώθηκαν μάλιστα σχετικά, αλλά έσπευσαν τελικά να πληρώσουν πέντε ημέρες αργότερα κι αφού χθες (12/3) έγινε άρση της βεβαίως μη οφειλής. 

Ως εκ τούτου, η ΕΙΠ αποφάσισε σήμερα (13/3) την ανάκληση των δελτίων των Τσουμάνη, Φατάι, Στίνα και Κότσιτς, ενώ διέταξε και τη λύση του δανεισμού του Μορέιρα από την Άρσεναλ Σαραντίν της Αργεντινής!

Η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρθηκε σε αυτή της ΕΠΟ, στην οποία αναφέρεται στο κομμάτι των οφειλών και καλεί την Ομοσπονδία να τηρήσει αυτή τη διαδικασία σε όλες τις ομάδες της Superleague 2.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

«Mετά και την επισυναπτόμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. «περί άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής» η διοίκηση της AEΛ το μόνο που επιθυμεί να δηλώσει είναι ότι σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τη νομιμότητα.

Επίσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση τη διαδικασία που ορίζει η Ε.Π.Ο. ως ανεξάρτητη αρχή και είναι για εμάς απολύτως σεβαστή, όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη SL2 έως και σήμερα θα πρέπει να έχουν αποπληρώσει αντίστοιχα όλες τις οφειλές τους.

Kατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.