Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 3-1: Εύκολο τρίποντο

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β΄ στον αγώνα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή του πορεία

Σαφώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι έφτασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στο 3-1, με τον ΠΑΟΚ Β να θέλει να είναι ανταγωνιστικός μεν, να μην τα καταφέρνει δε.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 25’, με κεφαλιά του Νταγκό και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, διπλασίασε τα τέρματα του, με νέα κεφαλιά, αυτήν τη φορά από το Ρομό.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και το πέτυχαν λίγο αργότερα, στο 67’, με το σουτ του νεοεισελθόντα Κωστή.

Ο ΠΑΟΚ Β΄… ξαναμπήκε στον αγώνα μετά τις αλλαγές του Αλεξιάδη και βρήκε το γκολ της τιμής, χάρη στο σουτ του Πανίδη στο 82’ (πέρασε ως αλλαγή λίγο νωρίτερα στη θέση του Σαποβάλοφ).

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σελιμάι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γιαννιώτα…

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Ντεντάκης (59′ Τσάπρας), Βήχος, Νταγκό (59′ Κωστή), Μπελμόντε, Ρομό, Νίκας, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Γκουστάβο (74′ Χάμοντ), Λιάγκας.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Σελιμάι, Μανωλούδης, Γιαξής, Παντεκίδης, Τσίκος (72′ Ρούμιατσεφ), Νινούα (72′ Καστίδης), Κουαλιάτα (72′ Σπυράκος), Σαποβάλοφ (68′ Πανίδης), Κανίς.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Σγουράκης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.