Super League 2: Σταθερά πρώτη η Καλλιθέα, “μπλόκο” στη Νίκαια

Η Καλλιθέα συνεχίζει την πορεία της για την άνοδο,

Αιγάλεω – Ηλιούπολη 1-0: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό…

Το Αιγάλεω υποδέχτηκε την Ηλιούπολη για τη Super League 2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Μπουλάρι να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του Απόστλου Χαραλαμπίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη άρχιζε να πιέζει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Το Αιγάλεω την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Ιωνικό και η Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει τα Χανιά στο γήπεδο τον Περιβολίων.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Πολίτης, Παυλάκης, Ζιούλης, Καρρίκι, Γαρουφαλιάς, Μπάμπης, Ικεότσα, Μπουλλάρι, Βάρκας, Σταμένκοβιτς.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Παντελίδης, Λατίνοβιτς, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης, Άντο (46′ Κόστα), Μάντιτς, Ράμος (46′ Ανδρέου).

Ιωνικός – Γιούχτας 0-0: «Χ»αμμένοι και οι δυό

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να νικήσει στη Νεάπολη τον Γιούχτα. Οι Νικαιώτες είχαν την πρωτοβουλία στις ευκαιρίες αλλά ο Πρινιωτάκης είχε τις απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στο 61’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντάουντα να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Νιγιριανός επιθετικός ωστόσο, νικήθηκε από τον πολύ καλό σήμερα τερματοφύλακα των Κρητικών.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ιωνικός θα παίξει απέναντι στο Αιγάλεω και ο Γιούχτας θα υποδεχτεί τον Τηλυκράτη.

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασούλης, Σαλίνας, Ντάουντα, Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Γκίνη, Οικονομόπουλος, Σόουζα, Ουακάσο, Ροντρίγκες.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζάνης, Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Δασκαλάκης, Λώλης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος, Αλεξόπουλος.

Καλλιθέα – Διαγόρας 1-1: Σε σταθερή τροχιά οι γηπεδούχοι για την άνοδο.

Η Καλλιθέα υποδέχτηκε τον Διαγόρα για την 21η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν με τον Μανιά στο 18’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε. Λίγα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κυνηγόπουλο στο 25’

Η Καλλιθέα την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο γήπεδο της “Παραλίας”, ενώ η Παναχαϊκή θα παίξει με τον Ολυμπιακό Β’.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μαρόττα, Καινούργιος, Μπουσδούνης, Ματίγια, Μουστακόπουλος, Μουτίνιο, Κυνηγόπουλος (55′ Ντεμέτριους), Τόρες (55′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Τσάβος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λεσάι, Μάνιας.

Παναχαϊκή – Καλαμάτα 1-1: Βαθμός «χρυσάφι» οι γηπεδούχοι

Η Παναχαϊκή υποδέχτηκε την Καλαμάτα για την 21η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της δεύτερης τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το «καλημέρα» με σουτ του Λόπες αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε. Στη συνέχεια η «μαύρη θύελλα» βρήκε το γκολ με τον Μπαράλες να πιάνει μια φοβερή κεφαλιά και να κάνει το 0-1 στην Πάτρα. Η ομάδα του Τάτση εν τέλει ισοφάρισε με τον Ντε Τομάς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Καλαμάτα την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Καλλιθέα, ενώ η Παναχαϊκή θα παίξει με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αθήνα.

Την επόμενη αγωνιστική   

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπάρετ, Μπαξεβάνος (60′ λ.τ Τραορέ), Ζαμόρα, Μασούρας, Ζέκοφ, Νάστος, Προύντζος, Πετράτος, Ντε Τόμας, Πατρινός.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κάτσε (62′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Κοζορώνης, Λόπεζ, Γρίβας (61′ Τάτος), Πασάς, Μπαράλες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.