Super League 2: Στραβοπάτημα για τα Χανιά, άλμα ανόδου για την Καλλιθέα

Τα Χανιά δυσκολεύτηκαν στο Αιγάλεω, σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή τους Athens Καλλιθέα που πήρε "χρυσό" τρίποντο στη Νέα Σμύρνη.

Η Super League 2 είχε πλούσιο θέαμα στις Κυριακάτικες αναμετρήσεις:

Αιγάλεω – Χανιά 0-0: Δυσκολεύτηκαν οι Κρητικοί στο Αιγάλεω

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά ο Κλέιμαν είχε τις απαντήσεις στους επιθετικούς των Κρητικών. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαζουλουξή. Τα Χανιά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, με το 0-0 να μην αλλάζει στα τελευταία λεπτά.

Την επόμενη αγωνιστική τα Χανιά θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό Β’, ενώ το Αιγάλεω θα φιλοξενήσει την Ηλιούπολη.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Πολίτης (57′ Μπαστακός), Παυλάκης, Ζιούλης, Μίκο, Γαρουφαλιάς, Μπάμπης, Ικεότσα, Νταβιώτης, Μίσκου, Σταμένκοβιτς.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Κατσούρρι, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (55′ Παναγιώτου), Τσορνομάζ (30′ Μουτόμπο), Ντίας, Πέιος, Μάναλης, Μάνος, Μανουσάκης (55′ Νίλι).

Απολλών Πόντου – Μακεδονικός 0-3: Παράσταση για έναν ρόλο στην Καλαμαριά!

Ο Μακεδονικός πήρε τεράστια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ήταν ο Παναγιωτούδης στο 27’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μάκεδονες κλείδωσαν τη νίκη με δύο γκολ, του Μπουλάτοβιτς στο 80’ και του Σιμόνι στο 82’.   

Ο Μακεδονικός την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Καμπανιακό, ενώ ο Απόλλων Πόντου θα παίξει απέναντι στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα.  

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ίννος, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σαχόλλι, Μουμίν, Μπούμπας, Αγκουάντο, Μαρτίνες, Κάρδαρης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Λυμπεράκης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Πάρφιτ, Ζαφειράκης, Σιμόνι.

Γιούχτας – Ηλιούπολη 0-1: Στα τελευταία λεπτά μιλησαν οι φιλοξενούμενοι

Η Ηλιούπολη φιλοξενήθηκε από το  Γιούχτα στην Κρήτη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τεράστια νίκη, χάρη στο γκολ του Ντέτλερ στο 84’.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Γελαδάρης, Θεοδωράκης, Μπρους, Κόλα, Λώλης, Νοικυράκης, Δασκαλάκης, Κωστανάσιος, Αλεξόπουλος.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Τόπαλ, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Ντέτλερ, Λατίνοβιτς, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης, Άντο, Μάντιτς, Γιάννου (44′ Ράμος).

Διαγόρας Ρ. – Παναχαϊκή 1-2: Μεγάλη νίκη στη Ρόδο οι Πατρινοί

Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχτηκε την Παναχαϊκή για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πατρινό στο 20’ και τον Καραγιάννη στο 33’.  Οι Ροδίτες βρήκαν το γκολ της τιμής στο 73’ με τον Μανιά να εκτελεί τον Κολοβούρη.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας, Μανωλάκης, Ματιέβιτς, Δημητρίου, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς, Λεσάι, Μανιάς.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Πετράτος, Ζαμόρα, Νάστος, Καραγιάννης, Πατρινός, Ντε Τόμας, Ζέκοφ, Μασούρας.

Καμπανιακός – Αιολικός 1-0: Οι Λευκαδίτες λύγισαν του Μυτιλιναίους

Ο Καμπανιακός υποδέχτηκε τον Αιολικό για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Το γκολ για τους γηπεδούχους το έβαλε ο Νίκος ο Καθάριος.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Πόζογλου, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Τριανταφυλλάκος, Σρνιτς, Ουνγιαλίδης, Ντίμοφ, Τριανταφύλλου.

Τηλυκράτης Λ. – Athens Καλλιθέα 0-2: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό

Η Athens Καλλιθέα έπαιξε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Τηλυκράτη. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 26’ ο Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Τιερί Μουτίνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έψαχναν και ένα τρίτο γκολ και το βρήκαν με τον Λουκίνα στο 72’

Τηλυκράτης (Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Γιαννιώτης, Χατζητερζόγλου, Λαζαρίδης, Πέρεζ, Μακρυδάκης, Ντοναλντόνι, Τέρζι (46′ Κόκκορης), Φοφανά, Νιφορόπουλος (65′ Τεγούσης).

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μπουλούλης, Μαρόττα, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Σίλβα (56′ Τσιντώνης), Ρομαό (65′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μουτίνιο (65′ Νεκούλ), Ντεμέτριους (62′ Τόρες), Λουκίνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.