ΑΕΛ – Λεβαδειακός 0-0: Iσόπαλο το ντέρμπι κορυφής (highlights)

Στο μηδέν «κόλλησαν» ΑΕΛ και Λεβαδειακός στη Λάρισα για το ντέρμπι κορυφής του Α' Ομίλου της Super League 2. Κερδισμένοι οι Βοιωτοί, οι οποίοι κρατούν στο +9 τους Θεσσαλούς.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΑΕΛ και Λεβαδειακού για την 24η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2. Στο 18ο λεπτό ο Μπαΐροβιτς προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σουλούκο, αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Οι δύο ομάδες δεν πήραν επιθετικά ρίσκα και το ημίχρονο έληξε στο μηδέν.

Στο 52′ η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι για παράβαση του Μεχία, αλλά ο Διαμαντόπουλος τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για «θεάτρο». Ένα λεπρό αργότερα ο Μπαΐροβιτς βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Σουλούκου, όμως ο γκολίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 0-0.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η ΑΕΛ με 43.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.