Χανιά: Δυσαρέσκεια για… Νέα Σμύρνη στο αίτημα Τηλυκράτη

Δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους οι Κρητικοί.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΠΑΕ Χανιά για τον ορισμό του αγώνα Τηλυκράτη – Καλλιθέα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας, τέτοιες αποφάσεις δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού σε κορυφή και ουρά του πρωταθλήματος, προκαλούν το φίλαθλο αίσθημα περί ισονομίας και αμαυρώνουν την ήδη τραυματισμένη εικόνα της Super League 2.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Χανιά υπενθυμίζουν ότι η ομάδα τους αγωνίστηκε κανονικά εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, εν μέσω εκτάκτων μέτρων από την Πολιτική Προστασία λόγω κακοκαιρίας, με τον αγωνιστικό χώρο να μοιάζει περισσότερο με λίμνη παρά με γήπεδο. Μάλιστα, οι εμφανίσεις τότε πετάχτηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να καθαριστούν από τη λάσπη που είχαν ποτίσει.

Επισημαίνουν επίσης ότι, βάσει της έκθεσης που δημοσίευσε η ΠΑΕ Τηλυκράτης στην αρχή της βδομάδας, το γήπεδο της Λευκάδας βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση (“Η ανάταση του χλοοτάπητα είναι γεγονός.”). Βάσει της τελευταίων πληροφοριών, ο χθεσινός έλεγχος από επιτροπή της διοργανώτριας αρχής έγινε βάσει προδιαγραφών UEFA για την Super League 1. Η ΠΑΕ Χανιά αναρωτιέται πόσα γήπεδα της Super League 2 θα κριθούν κατάλληλα σε περίπτωση τέτοιων ελέγχων.

Αυτό που κυρίως ενοχλεί τη χανιώτικη ΠΑΕ είναι ότι όλες τις προηγούμενες μέρες το προεδρείο της Λίγκας διαβεβαίωνε ότι σε περίπτωση που το γήπεδο του Τηλυκράτη κρινόταν ακατάλληλο, ο αγώνας φυσικά δεν επρόκειτο να διεξαχθεί σε γήπεδο της Αθήνας, όπου εδρεύει η φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά σε κάποιο γήπεδο είτε κοντά στην Λευκάδα είτε τουλάχιστον σε μέση περίπου απόσταση μεταξύ των εδρών των δύο ομάδων (όπως έγινε στον αγώνα Τηλυκράτης-Καλαμάτα).

Και ξαφνικά, μετά την κρίση του γηπέδου της Λευκάδας ως ακατάλληλο και το ακόλουθο σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Τηλυκράτης, επιλέχθηκε ένα γειτονικό γήπεδο της Καλλιθέας, με συνέπεια η μεν “εδρούχος” ομάδα να ταξιδέψει 350+ χιλιόμετρα, η δε “φιλοξενούμενη” να κάνει απλά μια γειτονική βόλτα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΠΑΕ Χανιά, “πάλι καλά που δεν όρισαν τον αγώνα στο Ελ Πάσο”…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.