Ηρακλής-Καμπανιακός 2-2: Ένας νικητής σε… κάθε ημίχρονο!

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν ο Καμπανιακός, που προηγήθηκε 0-2, και ο Ηρακλής, που το έφερε στα ίσα, για να πάρουν τελικώς από ένα βαθμό

Έναν νικητή σε… κάθε ημίχρονο είχε η σημερινή (19/2) αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του Καμπανιακού στο ουδέτερο γήπεδο της Δράμας, για το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Η ομάδα της Χαλάστρας προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσουν οι “μπλε” με δύο γκολ στο δεύτερο και τελικώς ο αγώνας να τελειώσει ισόπαλος με σκορ 2-2!

Το παιχνίδι ήταν υπέρ το δέον χορταστικό και πέρα από τα τέσσερα γκολ, που σημειώθηκαν συνολικά. Είχε ρυθμό, γρήγορες εναλλαγές φάσεων, ενώ η αγωνία κράτησε ως το τέλος της αναμέτρησης, καθώς το σκορ ήταν στα ίσα από το 73ο λεπτό. Οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό στον πίνακα, όμως, έμειναν με την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο νικώντας τον αντίπαλο.

Στο 23ο ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ, όταν στο σουτ από τα 30 μέτρα του Γαρύφαλλου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο σώμα του Παλαβράκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει την τελική γραμμή και να γίνει το 0-1! Στο
31ο έγινε το 0-2.
Από ωραία μπαλιά του Γιουκούδη στον Τότσκα, ο τελευταίος πρόλαβε στην έξοδο τον Παλαβράκη, έσκαψε την μπάλα και σκόραρε.

Στο 56ο ο Μπούσης προσπάθησε να απομακρύνει και βρήκε το πόδι του Κούστα, που προσπάθησε να κάνει το σουτ και ο διαιτητής έδειξε αμέσως πέναλτι. Ο Βιτλής το εκτέλεσε κι έκανε το 1-2. Στο 73ο ο Ηρακλής ισοφάρισε. Μετά από σέντρα από αριστερά του Βιτλή, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Κωστόπουλος και με το κεφάλι έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης (86′ Κωστίκας), Αρόγιο (46′ Κούστα), Εμπό, Κουντουριώτης (46′ Νεοφυτίδης), Σιούτας (86′ Χειρίτραντας), Γκερμούς, Σπυρίδης (78′ Τόρες)

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός (78′ Πόζογλου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (85′ Πολύζος), Παπακωνσταντίνου (66′ Ν. Καθάριος), Τότσκα (66′ Έππας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.