Super League 2: Με νίκη συνέχισαν τα φαβορί

Χωρίς να χάσουν βαθμούς συνέχισαν τα φαβορί στη μάχη του πρωταθλήματος για τον δεύτερο όμιλο της Super League 2.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις της Super League 2 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (14/2) για τα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής είχαμε τρεις νίκες και μια ισοπαλία!

Στα ματς που ξεκίνησαν στις 15:00, ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός φιλοξένησε τον Μακεδονικό, ο Απόλλων Πόντου τον Ηρακλή και η Νίκη Βόλου τον Αιολικό.

Στη Λειβαδιά, η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον τέταρτο στη βαθμολογία Μακεδονικό και παρότι είχε την υπεροχή και στα 90′ λεπτά του παιχνιδιού, είδε κόντρα στη ροή του αγώνα τον Αλμπέρτο Σιμόνι να ανοίγει το σκορ και να δίνει προβάδισμα στου φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, βγάλανε αντίδραση και με το… καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου φέρανε το ματς στα ίσια με τον Θεόδωρο Τσιριγώτη στο 48′. Στα εναπομείναντα 40λεπτά πίεσαν ασφυκτικά τον Μακεδονικό και βρήκαν τη λύτρωση με πέναλτι του Γιάννη Γιαννιώτα στο 90’+3′.

Στο ματς της Θεσσαλονίκης, ο «γηραιός» πέρασε από τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Πόντου με το γκολ που πέτυχε στο 49′ ο Γιανίς Γκερμούς. Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής ανέβηκε στην πέμπτη θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τον Μακεδονικό στους δύο πόντους.

Στην τρίτη θέση ανέβηκε η Νίκη Βόλου που επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 τον Αιολικό. Οι Θεσσαλοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ύστερα από 35΄ αγώνα, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά με τον Τζιώρα (35΄) και τον Κρητικό (37΄). Ο Ούλριχ Ενομό, μείωσε και έβαλε ξανά τους νησιώτες στο παιχνίδι στο 54΄, ωστόσο οι παίκτες τους Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και «κλειδώσανε» τους τρεις βαθμούς με τον Απόστολο Στίκα στο 89΄.

Να θυμίσουμε πως στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής, Καμπανιακός και ΑΕΚ Β΄ ήρθανε ισόπαλοι με 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.