Καμπανιακός-ΑΕΚ Β 1-1: Έχασε ευκαιρίες και τη νίκη η Ένωση

Η ΑΕΚ Β ήταν ανώτερη του Καμπανιακού, είχε σημαντικές ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά το 1-1 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα στην Χαλάστρα.

Στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καμπανιακού με την ΑΕΚ Β στο γήπεδο της Χαλάστρας για την 22η αγωνιστική της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι στο 17ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Γιουκούδης εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Γαρύφαλλου και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Θεοχάρη για το 1-0 του Καμπανιακού, ενώ στο 21’ ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» σταμάτησε την κεφαλιά του Μπούση.

Η ΑΕΚ Β στο 23’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μαχαίρας αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 36ο λεπτό ο Γιακουμής μπλόκαρε το συρτό σουτ που δοκίμασε ο Κανελλόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν καλύτερα στο Β’ ημίχρονο και στο 55′ το δυνατό σουτ του Παυλίδη από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ισοφάρισε στο 66′, όταν ο Μαχαίρας εκτέλεσε το κόρνερ, με την άμυνα του Καμπανιακού να μην διώχνει σωστά και την μπάλα να καταλήγει στον Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Γιακουμή για το 1-1.

Στο 81’ ο Θεοχάρης είπε όχι στον Μυστακίδη, στο 83ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μια ανάσα από την ανατροπή, όμως ο Γιακουμής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Παυλίδη, ενώ στο 84’ η ΑΕΚ σκόραρε με τον Χριστόπουλο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 87’ ο Τζούντα Γκαρσία αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ( Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Μάνιος(79’ Πόζογλου), Μπούσης, Αρβανίδης, Φροσύνης, Γιουκούδης(73’ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Καθάριος(73’ Βοσκόπουλος), Γαρύφαλλος(90’ Παπακωσταντίνου), Ταϊρης(73’ Πολύζωος), Προσκυνητόπουλος

ΑΕΚ Β’( Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Κανελλόπουλος(46’ Ρουκουνάκης), Γεμπόα, Χρυσόπουλος(61’ Χριστόπουλος), Παυλίδης, Φοφανά(46’ Σαμπανάντζοβιτς), Λαμαράνα(83’ Τιέι), Κάτσικας, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.