Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β΄ 2-1: Νίκη με ανατροπή και βήμα παραμονής!

Το Αιγάλεω επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β΄ για το πρωτάθλημα της Super League 2, παίρνοντας σπουδαία νίκη με ανατροπή!

Το Αιγάλεω, πήρε σπουδαία νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, απέναντι στον Παναθηναϊκό Β΄, ανατρέποντας το εις βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Προηγήθηκε με Φουρτάδο ο Παναθηναϊκός

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, όταν ο Φουρτάδο, με σουτ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ!

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω, Κατσιμήτρο για να κάνει το 0-1, στο καλύτερο δυνατό σημείο για την ομάδα του Αντωνίου!

SUPER LEAGUE 2 / ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ψυχωμένο το Αιγάλεω στο δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη, έκανε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάστηκε αρκετά ψυχωμένη και κυνήγησε αρχικά την ισοφάριση.

Στο 52ο λεπτό, ο Βάρκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, νίκησε τον Μαργκόνο για να κάνει το 1-1 και με αυτό το γκολ, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή που έψαχνε!

Στο 61 το Αιγάλεω έχασε πέναλτι, όταν ο Βάρκας το εκτέλεσε και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαργκόνο και έτσι οι γηπεδούχοι, απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Την λύση, έδωσε ο Μίσκου στο 87ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, σφραγίζοντας την ανατροπή για το Αιγάλεω.

Οι γηπεδούχοι, με αυτή την κατάκτηση των τριών βαθμών, έφτασαν τους 20 βαθμούς και την έβδομη θέση. Ο Παναθηναϊκός β΄ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης (46′ Ζιούλης), Καρρίκι, Μπλάκσον, Γαρουφαλιάς (46′ Ικεότσα), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (81′ Μίσκου), Ραμίρεζ (30′ Μπαστακός), Νταβιώτης, Σταμένκοβιτς (68′ Ζαρόκωστας).

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Φικάι, Αθανασακόπουλος (76′ Μαντσίνι), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (63′ Κυριόπουλος), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς, Μπιλάλ (76′ Νταμπίζας).

Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.