Μακεδονικός: Ενίσχυση με Γρομητσάρη

Στον Μακεδονικό συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος αμυντικός.

Η ανακοίνωση:

Μακεδονικό ο ΓρομητσάρηςΤετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024

Μακεδονικό ο Γρομητσάρης

Στον Μακεδονικό συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος αμυντικός, Χρήστος Γρομητσάρης.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γρομητσάρη!

Ο 33χρονος (10/02/1991) κεντρικός αμυντικός κατάγεται από το Αγρίνιο, γνωρίζει άριστα την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει παραστάσεις από ακόμα υψηλότερο επίπεδο, και ντύνεται στα πράσινα αφήνοντας τη Νίκη Βόλου, με την οποία έλυσε την συνεργασία του μετά από παρουσία δυόμιση ετών με 50 συμμετοχές!

Ο Ατρόμητος ανίχνευσε το ταλέντο του και τον ενσωμάτωσε στα τμήματα υποδομών του, δίνοντας του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2010! Μετά από μια περίοδο δανεισμών σε Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλωνα Σμύρνης και Βύζαντα Μεγάρων, ο Γρομητσάρης άρχισε να καθιερώνεται και να διαδίδει το όνομα του στις εθνικές κατηγορίες της χώρας!

Από τον Φωστήρα, στον Εργοτέλη κι από κει στην Κέρκυρα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Super League το καλοκαίρι του 2016, ανοίγοντας ξανά – αυτήν τη φορά αποφασιστικά – την πόρτα της πρώτης κατηγορίας: για δύο σεζόν στην Κέρκυρα και μία στην ΑΕΛ, ο Γρομητσάρης κατέγραψε 41 συμμετοχές στο ανώτερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επέστρεψε στην Super League 2 για τα Χανιά (2019-2021), ενώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια αγωνίστηκε και αγαπήθηκε στην Νίκη Βόλου.

Υπογράφοντας στον Μακεδονικό, ο Γρομητσάρης συναντά τον συντοπίτη του Μιχάλη Μπουκουβάλα, καθώς και τον Κώστα Παναγιωτούδη, με τον οποίο συνυπήρξαν στα Χανιά.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Χρήστο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Μακεδονικό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.