ΑΕΚ Β’ – Κοζάνη 1-0: Αφιερωμένη εξαιρετικά η νίκη του Δικέφαλου

Με αυτογκόλ του Τσιμπούκα στο 43ο λεπτό, η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κοζάνης, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Superleague 2.

Με αυτογκόλ του Τσιμπούκα στο 43ο λεπτό, η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Κοζάνης, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Superleague 2.

Οι παίκτες της Ένωσης αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους, Ιλία Λεφράνκ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) και κράτησαν τη φανέλα του τόσο στην αρχή του αγώνα, όσο και μετά το γκολ.

Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν στο μπράτσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Β’, ως ένδειξη πένθους για το χαμό του σπουδαίου Νεστορίδη, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 43ο λεπτό όταν ο Πήλιος έκανε το γύρισμα από αριστερά μέσα από την περιοχή της Κοζάνης, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Τσιμπούκα και να κατέληξε στα δίχτυα του Μπογκντάνοβιτς.

Πλέον η ΑΕΚ Β βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Κοζάνη, ενώ οι Κιτρινόμαυροι μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους!

ΑΕΚ Β’ – Κοζάνη 1-0

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί Διαιτητές: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Φράγιος (Μακεδονίας)

ΑΕΚ: Γκίνης, Κατσικάς, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κοντορούχας (81′ Κοσίδης), Λαμαρανά, Χριστόπουλος, Ζίνι (66′ Τιεϊ). 

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τζημόπουλος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Καραγιάννης (55′ Κάνουλας, 71′ λ.τρ. Ποζατζίδης), Ψάλτης (60′ Δόρης), Ασλαμπάλογλου (71′ Κόφας), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (60′ Αποστολίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.