«Ακατάλληλο το Στ. Μαυροθαλασσίτης για διεξαγωγή αγώνων»

Η ενημέρωση της Super League 2.

Το «Στ. Μαυροθαλασσίτης» είναι ακατάλληλο καθώς ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε κακή κατάσταση ενημέρωσε την ΠΑΕ Αιγάλεω η Super League 2.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 έπειτα από επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής περί ακαταλληλότητας του γηπέδου μας «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για διεξαγωγή αγώνων Super League 2, καθώς και την πρόθεση της διοίκησης για έναρξη άμεσων εργασιών βελτίωσης του χλοοτάπητα, υπέβαλλε νομίμως και εμπροθέσμως αίτημα για αλλαγή έδρας του αγώνα με την Ηλιούπολη, ούτως ώστε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ να διεξαχθεί στο γήπεδο Ηλιούπολης.

Δηλώνουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την άμεση και ταχύτατη διευθέτηση του θέματος μας στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Π. Μαρτσούκο, όπως επίσης και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη για την κατανόηση της και αποδοχή του δίκαιου αιτήματός μας.

Επιπρόσθετα δηλώνουμε προς όλους τους φορείς (Διοργανώτρια, Ομοσπονδία κλπ) καθώς και στον υπέροχο κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες μας, ότι θα προβούμε ως διοίκηση σε όλες τις απαραραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη βελτίωση και αναζωογόνηση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας.

Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες (προσφορές από εξειδικευμένες εταιρείες γεωπόνων) τις οποίες και θα υποβάλλουμε στο Δήμο Αιγάλεω, ως μόνο αρμόδιο φορέα για το όλο εγχείρημα, αφού πρόκειται για δημοτικό γήπεδο.

Ευελπιστούμε στην άμεση εκκίνηση όλων των διαδικασιών και ενεργειών ώστε η ομάδα μας να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω πρόβλημα στους προσεχείς της αγώνες, που είναι καθοριστικοί για την επίτευξη του στόχου της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.