Αιολικός-Καμπανιακός 4-2: Περίπατος για τους νησιώτες

Ο Αιολικός μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, σε παράταση για ένα ρόλο.

Η ομάδα της Λέσβου επικράτησε 4-2 εντός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ούλριχ Ενόμο, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη του Αιολικού, ο οποίος έφτασε τους έντεκα βαθμούς. Ο Καμπανιακός γνώρισε την έκτη φετινή του ήττα και παρέμεινε στους έξι βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ούλριχ Ενομό στο 9’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γιώργο Μανούσο στο 18’. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Δημήτρη Γιουκούδη στο 44’ με πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα σε δυο λεπτά να μετατρέψουν τη νίκη τους σε θρίαμβο. Αρχικά, ο Κέβιν Γιόκε σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 67’, ενώ δυο λεπτά αργότερα (69’), ο Ενομό σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και τέταρτο της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Παναγιώτη Μανιό στο 87’.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Τριανταφύλλου (72′ Γκιάσι), Μουχάλης (85′ Καγκελίδης), Λουμανσρόμπεν (46′ Κόρτνιτς), Κάτσε (68′ Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε (72′ Κριμιτζάς), Ενομό, Μανούσος.

Καμπανιακός (Χαλιλάι): Γιακουμής (29′ λ.τ Κασαπίδης), Π. Καθάριος, Γιουκούδης, Προσκυνητόπουλος (60′ Σαρβανίδης), Μπούσης (60′ Βοσκόπουλος), Ν. Καθάριος (71′ Μάνιος), Έππας (71′ Καράμπελας), Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Φροσύνης, Τότσκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.