Καλλιθέα- Τηλυκράτης 3-0: Στη πρώτη θέση η Καλλιθέα.

Δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τηλυκράτη.

Εύκολο απόγευμα είχε η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε με 3-0 εντός έδρας του Τηλυκράτη Λευκάδας για την ένατη αγωνιστική της Super League 2 . Έτσι, ανέβηκε-έστω και προσωρινά- στη 1η θέση του νότιου ομίλου, 1 βαθμό μπροστά από τα Χανιά. Χαμηλά στην 9η θέση παρέμεινε η ομάδα του Τηλυκράτη.

Η Καλλιθέα καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 40′ Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ 5 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα ο Λουκίνας. Το τελικό 3-0 για τη Καλλιθέα σημείωσε στο 85’ ο Κυνηγόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Την επόμενη εβδομάδα η Καλλιθέα θα αγωνιστεί στη Ρόδο με τον Διαγόρα (3/12, 15.00), ενώ ο Τηλυκράτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β’ (3/12, 16.00).

Καλλιθέα (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Ρομαό, Μανθάτης (46΄Ποζατζίδης), Μπουλούλης, Σίλβα, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης (68’ Ντεμέτριους), Βασιλόγιαννης, Κηνυγόπουλος (90 Μουνιέ), Λουκίνας (83’ Βερτάινεν)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος (64’ Ρίβας), Τόσκα (64’ Μπούμπας), Σπανουδάκης (73’ Νιφορόπουλος), Ζδραβός, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Κόκκορης, Γκουντρουμπής (73’ Κατσής)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.