Ευγενίου: «Αδυνατώ να αναλάβω τα χρέη, αν δεν βρεθεί λύση ο Ηρακλής δεν θα κατέβει την Κυριακή»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στράτος Ευγενίου, ο Ηρακλής βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, ενώ επανέλεβα για άλλη μία φορά ότι δεν μπορεί να πληρώσει τα παλιά χρέη.

Ένα βήμα πριν την καταστροφή είναι ο Ηρακλής και αυξημένες είναι οι πιθανότητες να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2. O πρόεδρος του «Γηραιού», Στράτος Ευγενίου επανέλαβε με δηλώσεις στην ΕΡΑΣΠΟΡ την αδυναμία του να αναλάβει τα παλιά χρέη και πρόσθσε ότι αν δεν βρεθεί λύση από τον Ερασιτέχνη, τότε ο Ηρακλής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

«Από την αρχή, που ήρθα στον Ηρακλή, είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις, που θα δημιουργηθούν από τη θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δωσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα, γιατί δεν υπάρχει λόγος», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να αρχίσει από τη Γ’ Εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας