ΑΕΚ Β΄ – Επισκοπή 0-0: Η αστοχία σταμάτησε τους γηπεδούχους

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε α αγώνας της Β΄ ομάδας της ΑΕΚ με την Επισκοπή στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στη Super League 2

Στον αγώνα που έγινε στο “Σεραφείδειο” οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για τη φετινή σεζόν απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Επισκοπή.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Ένωση μπηκε πολύ δυνατα στο ματς. Είχε τη κατοχή της μπάλας, απείλησε με δύο άστοχα σουτ των Σκόνδρα και Γκολφίνου.

Στο 18΄ η ομάδα του Οφρυδόπουλου άγγιξε το σκορ, αλλά ο Ψαρράς με εντυπωσιακή επέμβαση απέκρουσε το πλασέ του Πανερά μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και συνδυασμό των Πανέρα και Κορομηλά.

Η Επισκοπή λίγο αργότερα είχε ένα άστοχο σουτ του Κούτσια και λίγο πριν το μισάωρο ο Κορομηλάς απείλησε για την ΑΕΚ Β’ με συρτό σουτ.

Στο 32′ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία. Ο Κορομηλάς έκανε την σέντρα και ο Σταμούλης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ψαρρά. Οι τελικές προσπάθειες της ΑΕΚ Β’ έφτασαν διψήφιο αριθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο η αστοχία των “κιτρινόμαυρων” ήταν ο βασικός παράγοντας διαμόρφωσης του τελικού αποτελέσματος.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Κ. Σταμούλης, Τρούμπουλος, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας (72′ Παρράς) Κορομηλάς (61′ Γερολέμου) Πάπα, Γκολφίνος (61′ Μάσα) Πανεράς, Σκόνδρας (81′ Πιτιλάκος) Απ. Χριστόπουλος (61′ Γ. Σταμούλης).

Επισκοπή: Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Κούτσιας, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Αραμπατζής (80′ Μέτα) Σταθόπουλος (64′ Λέκα) Μπερικάκης (85′ Παπαδόπουλος) Καφετζής


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.