ΠΑΟΚ Β’ – Ηρακλής 0-3: Πάρτι του ”Γηραιού” με φοβερό ‘Αλεξιτς! (hls)

Νίκη για τον Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'.

Θρίαμβος για τον ”Γηραιό”, ο οποίος επικράτησε με 3-0 επί του ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού. Και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κόστα Άλεξιτς.

”Δύο στα δύο” για τον Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ αυτή την σεζόν, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να προσπερνά τον Δικέφαλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε καλή κατάσταση με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη, να έρχονται από τρεις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες. Ο Ηρακλής, πέρα από το αγωνιστικό, ταλανίζεται από νέα εσωτερικά προβλήματα με την αποχώρηση του Ευγενίου.

Στα τους ματς, ο Ηρακλής μπήκε αποφασιστικά στην αναμέτρηση. Ένα blooper του αγώνα ήταν η προσπάθεια του Κόστα Άλεξιτς με την μπάλα να σφηνώνεται στα κάγκελα της κερκίδας. Ο ”Γηραιός”τελικά βρήκε το γκολ χάρη στο buzzer beater του Άλεξιτς, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ήρθε και το 2-0 πάλι με τον ίδιο σκόρερ. Το 3-0 μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Σίλβα να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ κι έτσι ο ΠΑΟΚ Β’ υπέστη την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Μελετίδης (57′ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46′ Παναγιώτου), Κιτσάκης (67′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77′ Σπυράκος).

Ηρακλής: Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85′ Τότσκα), Αλβάρεζ (67′ Δόρης), Σίλβα (85′ Χειρίτραντας), Πατράλης (67′ Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57′ Κούστα), Άλεξιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.