SL2: Κερδισμένη η… Καλλιθέα από το Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’, ανατροπή – νίκης για Ιεράπετρα

Στο μηδέν κόλλησε η Κηφισιά με τον Ολυμπιακό Β' στη Ζηρίνειο έτσι η Καλλιθέα βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Η Ιεράπετρα επικράτησε με 2-1 της Παναχαϊκής, ενώ Διαγόρας και Ηρακλής χάρισαν γκολ και θέαμα στη Ρόδο ύστερα από το μεταξύ τους 2-2 για την 25η αγωνιστικής της Super League 2.

Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’: 0-0

«Φρένο» του Ολυμπιακού Β’ στην Κηφισιά, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0. Κερδισμένη η Καλλιθέα η οποία μείωσε στο -5 από την κορυφή. Η Κηφισιά είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 9η με 27, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (75′ Καλλέργης), Ποζατζίδης, Πέιος, Γκίνη, Ταλάλ, Πρίτσας (63′ Κουΐρουκίδης), Τετέι.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (75′ Αργυρίου) , Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (75′ Καρακούτης), Κωστή, Χρυσόπουλος, Σουρλής.

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή: 2-1

Νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος επικράτησε 2-1 την Παναχαϊκή για την 25η αγωνικστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, καθώς ο Κάρλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Πάτρας. Η Ιεράπετρα απάντησε με Κατάλντι (47′) και Βουό (70′). Οι Κρητικοί είναι στην 7η θέση με 38 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί στην 6η με 40.

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ζήσης (73′ Χιμένεθ), Κατάλντι, Ντέτλερ, Παπαδάκης (57′ Ίτσος), Στάμου, Καλλιτσουνάκης (57′ Καραμπέτσος), Μούλερ, Βουό, Κάρδαρης (57′ Ίννος).

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τσακμάκης (66′ Στασινόπουλος), Λαρέα, Ρουγκάλας, Τοπάλ, Σίλβα, Χαντί, Κάρλος, Μπουρλάκης, Ζυγκερίδης (75′ Παπαχρονόπουλος).

Διαγόρας Ρόδου – Ηρακλής: 2-2

Χαοτικό παιχνίδι στη Ρόδο μεταξύ Διαγόρα και Ηρακλή. Οι δύο ομάδες χάρισαν γκολ και θέμα στο κοινό, αλλά το ματς δεν είχε νικητή. Ο Διαγόρας φιλοξένησε τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στο 40′ έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Γιανναράκη, ένα λεπτό αργότερα και με το αριθμητικό πλεονέκτημα ο «γηραιός» πήρε το προβάδισμα με γκολ του Γιουμπιτάνα.

Η ομάδα της Ρόδου απάντησε στο δεύτερο μέρος με τον Μανιά, ο οποίος με πέναλτι έκανε το 1-1 στο 65′. Στο 76′ ο Ηρακλής πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Άλεξιτς.

Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Ηρακλής έμεινε και εκείνος με 10 παίκτες, καθώς ο Κωστούλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 87′ ο Μανιάς σκοράρει το δεύτερο του γκολ και δίνει το βαθμό της ισοπαλίας στο Διαγόρα. Ο Ηρακλής είναι στην 6η θέση με 40 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας είναι 9ος με 27.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.