Απόλλων Πόντου – Παναθηναϊκός Β’ 2-1: «Μίλησε» το κίνητρο

Σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Πόντου επί της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Το τέλος της Super League 2 πλησιάζει και η «μάχη» του υποβιβασμού ολοένα «φουντώνει». Ο Απόλλωνας Πόντου έπαιξε αποφασιστικά και κέρδισε με (2-1) τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, παίρνοντας ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Ντοναλντόνι στο 8’ και Εσαλό στο 32’, ενώ για τον Παναθηναϊκό μείωσε ο Αθανασακόπουλος στο 90’.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησαν από νωρίς να «κλείσουν» τους «πράσινους» στο δικό τους μισό. Αυτή η υπεροχή εξαργυρώθηκε με γκολ στο 8ο λεπτό, με τον Ντοναλντόνι να  βρίσκει δίχτυα και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Με την ίδια φόρα συνέχισαν οι παίκτες του Απόλλωνα και έτσι κατάφεραν να σκοράρουν άλλο ένα τέρμα στο 32’. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Εσαλό, που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τα πάνω χέρι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και να κρατάνε με ευκολία το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να μπούνε στο παιχνίδι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Αθανασακόπουλο στο 90’. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα νικητή με (2-1), που του χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.