ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1: “Διπλό” με Κοζορώνη, σε βαριά ατμόσφαιρα (hls)

Το θεσσαλικό ντέρμπι είχε νικήτρια την Αναγέννηση και την ατμόσφαιρα βαριά από την τραγωδία των Τεμπών

Οι παίκτες των δύο ομάδων φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν “Ποτέ Ξανά”. Στις κερκίδες σηκώθηκε πανό με 57 φέρετρα. Υπήρχε πανό κατά των πολτικών. Το παιχνίδι άρχισε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής, Γιάννης Παπαδόπουλος, ζήτησε να κατεβούν δύο πανό, ωστόσο το παιχνίδι άρχισε κανονικά με τα πανό να μένουν στη θέση τους.

Στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι της ΑΕΛ και της Αναγέννησης Καρδίτσας, παιχνίδι θεσσαλικό ντέρμπι, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο δύο ομάδες ήταν υποχρεωμένες να παίξουν ένα παιχνίδι σημαντικό. Νικήτρια ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας χάρη στο πέναλτι του Κοζορώνη στο 68’.

Ηταν η πρώτη νίκη της Αναγέννησης στο Αλκαζάρ και ήταν μία νίκη που της επέτρεψε να πιάσει την αντίπαλό της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Πολίτη, στο 16′ ο Παπαγεωργίου για την ΑΕΛ είχε ένα καλό χτύπημα φάουλ, άουτ.

Η ΑΕΛ είχε ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Θωμαϊδη και η Αναγέννηση είχε το εύστοχο πέναλτι που ο διαιτητής υπέδειξε για χέρι του Ουατάρα. Πριν το πέναλτι στο 55′, ο Αθανασιάδης είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, απέκρουσε ο Σουλούκος.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα (73′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Κόλα, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας (73′ Τσιριγώτης), Θωμαΐδης, Νικολιάς, Πεντρόσο (60′ Αντράντα), Νούνιες (65′ Όγκμποε).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Σκόνδρας, Γκόλιας, Σταματόπουλος, Κοροζώνης, Λαγός, Μπούζας (80′ Αλιατίδης), Γιάκος (86′ Κορέλας), Ελιβέλτο (86′ Δημόπουλος), Πολίτης (80′ Βερνάρδος), Αθανασιάδης (75′ Μπάλλας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.