ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός 0-1: Buzzer beater! (hls)

Λύστρωση στο φινάλε για τους φιλοξενούμενους!

Στην 9η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 έφτασε ο Πανσερραϊκός το μεσημέρι του Σαββάτου (28/01) κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, στο πλαίσιο της 13ης στροφής. Τα Λιοντάρια… καρδιοχτύπησαν, αλλά με ένα γκολ του Παντεκίδη στο 90+2′ κατάφεραν να φύγουν με το υπέρ τους αποτέλεσμα από την έδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ήρεμο πρώτο μέρος

Ισορροπημένο ήταν παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές. Στο 9′ λεπτό, ο Κανίς για τον Πανσερραικό έκανε γύρισμα, με την μπάλα να περνάει από όλους. Στο 21′ λεπτό είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μούργος και στο 45′ λεπτό, ο Κατσαντώνης έκανε γυριστό σουτ, με τον τερματοφύλακα Μπαλωμένο να μπλοκάρει την μπάλα. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν… κουλούρια!

Buzzer beater Παντεκίδη!

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μακρινό σουτ με τον Ζέρη στο 57′ λεπτό, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Μπαλωμένος. Στο 66′ λεπτό, η κεφαλιά του Παπάζογλου για τους “κόκκινους”, χτύπησε στο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ ο Μπαίροβιτς έγινε απειλητικός στο 78′ λεπτό.

Ο Πανσερραικός βρήκε το γκολ στο 90+2′ λεπτό με τον Παντεκίδη, ύστερα από φάση διαρκείας και νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β’ με 1-0.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κωττάς, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (Κουλούρης 85′), Γρόσδης (Xατζηστραβός 62′), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (Γιαξής 85′), Γκορντεζιάνι (Πανίδης 77′).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Στίνα, Κανίς (Μπαΐροβιτς 62′), Μούργος, Κατσαντώνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.