ΑΕΚ Β-Ολυμπιακός Β 1-2: Καθάρισε σε ένα τέταρτο με ανατροπή! (hls)

Ο Ολυμπιακός Β βρέθηκε να χάνει από την ΑΕΚ Β σήμερα (13/1) στην έδρα των "κίτρινων" για την 11η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της SL2, όμως, γύρισε το σκορ μέσα σε λιγότερο από 15' λεπτά και πήρε το τρίποντο

Με νίκη πέρασε σήμερα (13/1) ο Ολυμπιακός Β από το “Σεραφείδειο”, την έδρα της ΑΕΚ Β. Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με σκορ 1-2. Για να φτάσουν στην επικράτηση και στο τρίποντο χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή στο αποτέλεσμα, καθώς οι “κίτρινοι” βρέθηκαν να προηγούνται με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η ανατροπή έγινε με δύο γκολ του Λιάτσου, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, σε λιγότερα από 15′ λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο παιχνίδι, που άνοιξε την αυλαία των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της SL2, η ΑΕΚ Β μπήκε πιο δυνατά στην αρχή. Πίεσε και προσπάθησε να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφερε. Στο 22ο λεπτό, ο Αποστόλης Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ευθύμης Χριστόπουλος, για να κάνει το 1-0. Την υπόδειξη πέναλτι αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, θεωρώντας ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός Β ισορρόπησε το παιχνίδι και ανέβασε την πίεσή του ψηλότερα. Γρήγορα οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας στο 26ο στο 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου. Ο ίδιος έκανε την απόλυτη ανατροπή, με δεύτερο δικό του γκολ 13’λεπτά αργότερα, στο 39ο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, με σουτ έξω από την περιοχή της ΑΕΚ Β, μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του, έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στην αντίπαλη εστία, κάνοντας το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ Β πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν κυρίως άμυνα και διαχείριση του ρυθμού του αγώνα, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλό τέμπο. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δεν απείλησαν ουσιαστικά και το 1-2 έμεινε ως το φινάλε. Στο 85ο η ΑΕΚ Β ζήτησε πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι ο Ιμπαγάσα βρήκε την μπάλα με το χέρι στην “κόκκινη” περιοχή, όμως, δεν δόθηκε παράβαση. Στις καθυστερήσεις του ντέρμπι, μάλιστα, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες και η αναμέτρηση συνεχίστηκε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Μετά από αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός Β ανέβηκε στους 11 βαθμούς σε 9 αγώνες και βρίσκεται στην 9η θέση του πίνακα, ενώ η ηττημένη ΑΕΚ Β έμεινε στους 8 βαθμούς, επίσης σε 9 αγώνες, και στην 11η θέση. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ. Καλαμπόκη (Αιτωλοκαρνανίας) και Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Βλάχος (Ανατολικής Αττικής).

ΑΕΚ Β (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61′ Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87′ Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61′ Σκόνδρας), Ζίνι

Ολυμπιακός Β (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70′ Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76′ Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84′ Κουτσίδης), Μαρίνος (84′ Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70′ Μπα)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.