Super League 2: Μεγάλες νίκες για Χανιά, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και ΑΕΛ!

Σπουδαίες νίκες για Χανιά, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Παναχαϊκή για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Στο μηδέν κόλλησαν Αλμωρός Αριδαίας-Ηρακλής Λάρισας και Απόλλωνας Σμύρνης-Αιγάλεω.

Α’ όμιλος:

Αλμωπός Αριδάιας-Ηρακλής Λάρισας: 0-0

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση Αλμωπός Αριδάιας-Ηρακλής Λάρισας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Αμφότερες και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολόγιας με 11, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού στην 14η θέση με μόλις 7 βαθμούς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Ρίβας, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πέττας.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Μπάτροβιτς, Γκουγκούδης, Μπάμης, Χρηστίδης, Δοδοντσάκης, Μπόζιο, Λεσάϊ, Καμπέρης, Συρεγγέλας, Καψάλης.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μαλανδρης (Χαλκιδικής), Νταβελας (Μακεδονίας)

Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου: 1-4

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Καλούση στο 23ο λεπτό για το 1-0. Όμως η Νίκη Βόλου χρειάστηκε ένα ημίχρονο και τέσσερα γκολ για να περάσει από τη Λάρισα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Γαβρηιλίδης (49′ 90+2), Μιράντα (55′) και Ροχάνο (81′). Ο Απόλλων Λάρισας παρέμεινε στην 12η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Νίκη Βόλου είναι 5η με 16.

Απόλλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Μπακαρός, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος (51′ Χουμόλι), Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης (81′ Διβανές), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης (73′ Νούσιος).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (81′ Μέτσε), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (77′ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (46′ Ροχάνο), Μιράντα (81′ Κριμιτζάς), Σιαφά (66′ Τζιώρας).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Τσεχελιδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Μπαλογιάννης – Τοπαλίδης
Κόκκινες: –

Μακεδονικός-ΑΕ Λάρισα: 1-3

«Μεσημεριανός» περίπατος για την ΑΕΛ, η οποία νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τον Μακεδονικό για την 10η αγωνιστική της SL2. Ο Μπρατσάνι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και οι Κούστα (31′, 39′ ) και Μπρατσιάνι με αυτογκολ έδωσαν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ταουσιάνη είναι στην 3η θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο Μακεδονικός είναι 6ος με 14.

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης, Ζαννάκης, Σιμόνι.

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα, Πλέγας, Ηλιάδης, Αντράντα, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Κούστα, Πεντρόσο, Μαυριάς.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιουβαρας (Κοζάνης), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία του α’ ομίλου:

Β’ όμιλος:

Χανιά-Προοδευτική: 2-0

Τα Χανιά νίκησαν με 2-0 την Προοδευτική στα Περιβολία και τα τέρματα πέτυχαν στο 5ο λεπτό ο Μπουρσέλης και στο 56′ ο Μάναλης. Η ομάδα της Κρήτης είναι στην 7η θέση με 16 βαθμούς και η Προοδευτική στην 12η με 6.

Χανιά (Λαμπράκης-Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (83’ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Ναζίμ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (74’ Λεμονής), Πολίτης (65’ Κοκκίνης, 74’ Καπνίδης), Τσέλιος, Μπουρσέλης (83’ Ζούνης), Μάναλης.

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου, Καρρίκι, Φαζός, Πάβλας, Μεγαρίτης (75’ Πίσσας), Αγγελόπουλος, Παυλίδης, Γιαννιτσάνης, Σινγκ, Νταβιώτης (57’ Ευθυμίου).

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Μάτσας (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Αγγελόπουλος
Κόκκινες:-

Παναχαϊκή- ΟΦ Ιεράπετρας: 2-0

Με δύο γκολ του Κέρι η Παναχαϊκή νίκησε την Ιεράπετρα για την 10η αγωνιστική της Super League 2. H Παναχαϊκή είναι 2η με 21 βαθμούς, ενώ η Ιεράπετρα είναι 4η με 18.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Ρουγκάλας, Στεργίδης (65′ Τριμμάτης), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (75′ Λινάρδος), Αλεξόπουλος, Κέρι (81′ Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς (65′ Μπουρλάκης), Μυτίδης (81′ Σίλβα).

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ίτσιος, Ζήσης, Χιμένεθ (67′ Γκομπερβίγιε), Καλλιτσουνάκης (90′ Κόκας), Μηλιώτης (90′ Παπαδάκης), Μούλερ (67′ Παπαδάκης), Βουό, Μπλανκ Καζάου (81′ Καραμπέτσος).

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καλαμπίκης (Αιτωλοακαρνανίας), Θανασιάς (Ηπείρου)
Κίτρινες: Τσιάρας – Μπλανκ Καζάου
Κόκκινες:

Απόλλων Σμύρνης- Αιγάλεω: 0-0

Στο μηδέν «κόλλησαν» Απόλλων Σμύρνης και Αιγάλεω για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Ο Απόλλων είναι στην 3η θέση με 10 βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω είναι 9ο με 11.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Κοροβέσης, Φατιόν, Χαλίμι, Πατάπης (75′ Κρητικός), Παπαγεωργίου (58′ Ερέρα), Μωραΐτης (58′ Κουάδρα), Σίγκνεβιτς.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Σκεντεράι (68′ Νικολακόπουλος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (75′ Πιαστόπουλος), Μπαστιάνος, Τσίτσαρης, Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Πολυχρόνης (85′ Παλτόγλου).

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης Β. (Γρεβενών), Καρασαββαΐδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Τσελεπίδης, Ερέρα – Μπαστιάνος, Παπανικόλας
Κόκκινες: –

Η βαθμολογία του β’ ομίλου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.