Τσιώλης: “Ανατρίχιασα σε ένα θρυλικό γήπεδο” (vid)


Ο Σάκης Τσιώλης έκανε ντεμπούτο με νίκη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, την προηγούμενη αγωνιστική, στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Στο δεύτερο παιχνίδι, εντός έδρας του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, πέτυχε δεύτερη νίκη, με 2-0.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά, τον πρόεδρο κ.Ευγενίου, τον Φανάρα και τη διοίκηση για αυτή τη μεγάλη τιμή που μου κάνανε για να ξαναμπώ σήμερα σε ένα θρυλικό γήπεδο. Πραγματικά, συγνώμη για την έκφρασή μου, ανατρίχιασα. Μεγάλες στιγμές εδώ μέσα με αυτή τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή”.

Για το παιχνίδι είπε: “Ηταν ένα παιχνίδι που βγήκαμε από την αρχή, κοντρολάραμε το ματς, δεν είχαμε βέβαια τον γρήγορο ρυθμό την επιθετικότητα που θα έπρεπε αλλά, εντάξει η ομάδα, έχει ένα πλάνο, έχει ένα πρόγραμμα μπαίνει μέσα στο παιχνίδι. Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν σε καμιά περίπτωση στο παιχνίδι και νομίζω ότι ήρθανε οι στιγμές, στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε χώρους, αφού διαβάσαμε και τον αντίπαλο καλύτερα και πηραμε μια δίκαιη νίκη”. 

Συμπλήρωσε: “Εχω πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι η ομάδα είναι σε αρίστη κατάσταση και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον προηγούμενο κόουτς, στον κ.Γεωργιάδη. Από εκεί και πέρα όμως αλλάξαμε κάπως συστηματικά, μέσα από την αξιολόγηση που κάναμε, περάσαμε σε ένα άλλο σύστημα κι αυτό λειτούργησε πάρα πολύ καλά γιατί κάποιοι παίκτες παίζουνε, κατά κάποιον τρόπο, εκεί που θέλουνε”. 

Πρόσθεσε: “Κάπως έτσι θα βαδίσουμε στη συνέχεια, θα κάνουμε και μια αξιολόγηση και το υπόλοιπο υλικό γιατί τώρα, αυτές τις μέρες πέσαμε με τα μούτρα που λέει, πάνω στους 12-13 και ενδεχομένως να έχω αδικήσει κάποια παιδιά που δεν μπήκανε να παίξουνε αλλά όμως τώρα θα έχουμε τον χρόνο να αξιολογήσω και την ομάδα πίσω από την ομάδα ώστε να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερο το ρόστερ γιατί ο Ηρακλής μόνο σε αυτή τη θέση δεν πρέπει να είναι που είναι και θα πρέπει από εδώ και πέρα να βλέπουμε άλλα πράγματα, εννοείται, να προσπαθούμε για αυτά”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.