ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά 1-3: Προέλαση στην κορυφή με 5Χ5!

Ασταμάτητη προελαύνει η Κηφισιά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, καθώς σήμερα (7/12), κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας, έφτασε στις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια

Ποιος την πιάνει! Στις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν έφτασε σήμερα (7/12) η Κηφισιά και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου “Σπύρος Γιαλαμπίδης” επιβλήθηκε με το εμφατικό 1-3 του ΠΑΟ Ρουφ και πλέον μετράει 15 βαθμούς, έχοντας μακράν την καλύτερη επιθετική, αλλά και αμυντική απόδοση με ρεκόρ 13-1!

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία αναζητούσε τον πρώτο πόντο ή τους πρώτους πόντους στο βαθμολογικό πίνακα, μετά από τέσσερις άγονες αγωνιστικές που προηγήθηκαν (αυτή είναι η πέμπτη χωρίς βαθμό). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουϊρουκίδη στο 22ο λεπτό κι αυτό τους έλυσε ακόμη περισσότερο τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, που ήταν εξ αναβολής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ένα γρήγορο γκολ , στο 48ο με τον Τετέι, έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 78ο, όταν ο Πανουργιάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, όμως, η τελευταία λέξη ανήκε στους πρωτοπόρους. Στο 90ό+4′, ο Ταλάλ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-3 και βάζοντας την τελευταία πινελιά στο σκορ.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 78′ Πανουργιάς κεφ. – 22′ πεν. Κουϊρουκίδης, 48′ Τετέι σουτ, 90’+4′ Ταλάλ σουτ

Διαιτητής: Τσατσούνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης (Αθηνών), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΠΑΟ Ρουφ (Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Ζαχάρος, Πανουργιάς, Βενάρδος, Κυριαζής, Τσιάβος, Ζαφειράκης

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Ποζατζίδης (46′ Παπασάββας), Σπίνος, Παναγιώτου (68′ Σμπώκος), Μαζουλουξής, Ιατρούδης (89′ Βαφέας), Καλλέργης, Παυλάκης, Κουϊρουκίδης (46′ Τετέι), Γκίνη (69′ Ταλάλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.