Παναθηναϊκός Β’ – Πανσερραϊκός 0-1 : Τα «λιοντάρια»… δάγκωσαν στο παρά πέντε!

Με γκολ του Κατσαντώνη στο 85' ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό Β' στη Ριζούπολη, πλησιάζοντας την κορυφή της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Σημαντική επιτυχία για τα «λιοντάρια» των Σερρών στη Ριζούπολη όπου ο Πανσερραϊκός, καλύτερος κυρίως στο β’ ημίχρονο νίκησε την 2η ομάδα του Παναθηναϊκού κι έκανε ένα γερό βήμα προς την κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2.
Το πολύτιμο γκολ για την ομάδα της Μακεδονίας πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Κατσαντώνης με κεφαλιά σε μια φάση, πάντως όπου αποδόθηκε έστω και κάπως αργά η λεγόμενη ποδοσφαιρική «δικαιοσύνη» καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτερη ομάδα και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα με αποκορύφωμα τη φάση του 70ου λεπτού όπου ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Σάϊντ Άχμεντ.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού, πάντως, από την πλευρά της παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες καθώς πέραν των τραυματιών Αλμπάνη, Αγκοστίνο ήταν εκτός λόγω ίωσης οι Καρβούνης, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης ενώ δύο παίκτες ακόμη βρίσκονται με την 1η ομάδα στην Κύπρο για την μίνι – προετοιμασία.

Παναθηναϊκός Β΄(Αντωνίου):
Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Ανδρικόπουλος), Ρόμπι, Αντωνλιου, Μαρτίνης, Εμπό (68’ Φουρτάδο), Ηλιάδης (63’ Κωστόπουλος), Βουτσάς, Τερεζίου (63’ Καραμπάς), Μπιλάλ (79’ Δημητριάδης), Σερπέζης.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης):
Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου (64’ Ζέρης), Θυμιάνης, Σαϊντ (78’ Κατσαντώνης), Κανίς (90’ Γιανναράκης), Μούργος, Σιόντης (78’ Σοφιανός), Παντεκίδης, Στίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.