SL2: «Έπιασε» κορυφή ο Μακεδονικός, «κόλλησαν» στο μηδέν Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β’

Ο Μακεδονικός νίκησε εύκολα τον Ηρακλή με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ Β'. Ισόπαλία χωρίς γκολ για Αιγάλεω και Ολυμπιακό Β', ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 της Νίκης Βόλου.

Αιγάλεω-Ολυμπιακός: 0-0

Το Αιγάλεω φιλοξένησε τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για να πάρει τη νίκη. Μάλιστα στο 21′ η γηπεδούχος ομάδα ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπαστιάνου από τον Χρυσόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Μαρίνο από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σικαλιά. Το Αιγάλεω έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 57ο λεπτό με τον Δημούτσο, ο οποίος χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.Ο Ολυμπιακός Β’ είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω είναι 10ο με 5.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (68′ Τσίτσαρης), Πολυχρόνης (80′ Σκεντεράι), Δημούτσος (85′ Βλάχος), Τσιλιγκίρης, Κολλάς, Μπαστιάνος (68′ Βλαχομήτρος).

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Παπαδούδης, Συρμής (55′ Βλαχομήτρος), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Βοΐλης (76′ Σταυρόπουλος), Κωστή, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (55′ Μπα).

Καρδίτσα-Νίκη Βόλου: 1-0

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι από την Νίκη Βόλου. Το μοναδικό γκολ της νίκης πέτυχε ο Νίκος Γκόλιας. Στο 25ο λεπτό ο Σκόνδρας έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο σκόρερ, ο οποίος στο 42′ έκανε το 1-0. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε το κόρνερ, αρχικά ο Δημόπουλος δοκίμασε με σουτ να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Γκόλιας με πλασέ κέρδισε τον Μπάγιτς. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι 4η με 9 βαθμούς στο Βόρειο όμιλο, ενώ η Νίκη Βόλου είναι στην 8η με 4 βαθμούς και ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας (26′ λ.τ Γκόλιας), Κοζορώνης (69′ λ.τ Αθανασιάδης), Λαγός, Ριέρα (80′ Γιάκος), Βερνάρδος, Μπάλλας, Τσβετάνοφ (80′ Αλιατίδης).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (67′ Μορέιρα), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Ροχάνο (46′ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Μακεδονικός-Ηρακλής: 2-0

Ο Μακεδονικός νίκησε εύκολα με 2-0 τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου. Το πρώτο γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Σιμόνι στο 7′ και στο 51ο λεπτό ο Σάντσεθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Ο Μακεδονικός ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς όσους και ο ΠΑΟΚ Β’, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο βέβαια στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι στην 7η θέση με 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (78′ Σαραντίδης), Γαρύφαλλος (90′ Χασάνογλου), Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Λισγάρας, Τσιλιγγίρης (67′ Μιλισάβλιεβιτς), Παναγιωτούδης, Σάντσεθ (67′ Ζαννάκης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Κωστούλας, Βιτλής, Χρουσιέλ, Σίλβα (67′ Κραγιόπουλος), Πατράλης, Άλεξιτς (62′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς, Τομάς (52′ Τότσκα), Γιουμπιτάνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.