Απόλλων Σμ.-Χανιά 1-0: Έδωσε τη λύση ο Φατιόν από την «άσπρη βούλα» (hls)

Ο Άντονι Φατιόν πέτυχε από την «άσπρη βούλα» το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης Απόλων Σμύρνης-Χανιά και έδωσε το βαθμολογικό «τρίποντο» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία «έπιασε» κορυφή μαζί με την Ηλιούπολη.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τα Χανιά για την 5ης αγωνιστική της Super League 2. Η αναμέτρηση είχε ελάχιστες φάσεις και το ματς κρίθηκε στο πέναλτι που κέρδισε η τυπικά γηπεδούχος ομάδα.

Στο 29ο λεπτό ο Ρότσα ανέτρεψε τον Χαλίμι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα». Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν, ο οποίος κέρδισε τον Κατσιμήτρο για το 1-0. Ο τερματοφύλακας των Χανιών στάθηκε άτυχος, καθώς έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και πέρασε την γραμμή.

Το βαθμολογικό «τρίποντο» οδήγησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 10 βαθμούς όσους έχει και η Ηλιούπολη, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με ένα παιχνίδι περισσότερο. Αντίθετα τα Χανία είναι στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων Σμύρνης ταξιδέυει στο Ρέθυμνο για το παιχνίδι με την Επισκοπή (12/12, 15:00), ενώ τα Χανιά υποδέχονται στο γήπεδο των Περιβολίων την Ηλιούπολη (11/12, 17:00)

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Μωραΐτης (70′ Εσπάνια), Πατάπης (70′ Κοροβέσης), Ερέρα (57′ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57′ Παπαγεωργίου), Σίγκνεβιτς (83′ Τσαμούρης), Φατιόν.

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87′ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (41′ λ.τ Γκανσιέρ), Καμαρά, Ναζίμ (76′ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46′ Πολίτης), Ελευθεριάδης (46′ Μπανγκουρά), Μάναλης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.