Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β’ 1-2: Δεύτερη διαδοχική νίκη και ….. κορυφή!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράντονιτς ο ΠΑΟΚ Β' επιβλήθηκε 2-1 του Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο για την 3η αγωνιστική της Super League 2, πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του κι αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μετά από ένα όμορφο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες με διαφορετική εικόνα ανά ημίχρονο.

Ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλων προσπάθησε εξ αρχής να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πίεσε από νωρίς ψηλά κι υποχρέωσε τον “Δικέφαλο” να προσαρμόσει ανάλογα την τακτική του, προσπαθώντας να γίνει απειλητικός μέσα από αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 37′ ο Μπράντονιτς με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Νωρίτερα, ήταν ο Ταλιχμανίδης αυτός που αρνήθηκε δις το γκολ στους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Κι αν η συγκεκριμένη εξέλιξη προϊδέαζε για μια εικόνα αντίδρασης της ομάδας που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος, ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένος. Η προειδοποίηση από τον Τσοπούρογλου στο 47′ με το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο δοκάρι και οκτώ λεπτά μετά, σε μια όμορφη συνδυαστική ενέργεια και την μπάλα να περνάει – κατά σειρά – από τα πόδια των Μελετίδη, Πανίδη και να καταλήγει στον Μπράντονιτς για το 0-2. Ο Καλογέρης ήταν αυτός που εκμεταλλεύθηκε φάση διαρκείας στο 87′ για να μειώσει αλλά χωρίς κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Απόλλων Πόντου (Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′ λ.τ Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β’ (Π. Γκαρσία): Ταλιχμανίδης , Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Μιχαηλίδης (63′ Γιαξής), Μορικέλι, Δαρέλας, Γρόσδης (63′ Νινούα), Μπράντονιτς (72′ Τζίμας), Σπυράκος (46′ Σμυρλής) Χατζηστραβός (46′ Μελετίδης), Πανίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.