Νίκη Βόλου-Βέροια 1-1: Συναρπαστικό παιχνίδι, έμεινε στο “Χ”

Η Βέροια προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη ισοφάρισε

Από έναν βαθμό πήραν Νίκη Βόλου και Βέροια στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της SLGR2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Βέροια προηγήθηκε, η Νίκη Βόλου ισοφάρισε. Στο παιχνίδι υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές για δεύτερο γκολ, έμειναν αναξιοποίητες και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα. 

Ηταν ο πρώτος βαθμός στο Πρωτάθλημα για τη Νίκη που είχε χάσει στην πρεμιέρα από τον Μακεδονικό ενώ για τη Βέροια ήταν η δεύτερη ισοπαλία, μετά το 1-1 στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’.

Η Νίκη Βόλου πήρε στην αρχή τον έλεγχο και έκανε την πρώτη ευκαιρία. Στο 16’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη, ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον Μέτσε, το πρώτο σουτ κόντραρε, το δεύτερο σουτ του Μέτσε έστειλε την μπάλα άουτ. Η Βέροια είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 26’ όταν ο ο Φασίδης έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Μπάγιτς.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Μπουόλι στο 43’. Σε αντεπίθεση ο Μπελεβώνης έκανε τη σέντρα  στην περιοχή και ο Μπουόλι έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Μιράντα έκανε σουτ, ο Στίκας έδιωξε στη γραμμή.

Στο 60’ έγινε το 1-1. Ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε κατεύθυνση, ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. Η Νίκη συνέχισε να είναι απειλητική. Στο 61’ ο Μέτσε έκανε καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ και στο 66’ ο Ροχάνο έκανε σέντρα σουτ με την μπάλα να περνά άουτ. Στο 90’ ο Παναγιωτίδης είχε ευκαιρία για τη Νίκη, έκανε το σουτ, οι παίκτες της Βέροιας έδιωξαν την μπάλα στη γραμμή.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά της Βέροιας να έχει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει. Ηταν ο Μπουόλι που έδωσε στον αμαρκάριστο Κατσούκη, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον συμπαίκτη του, στον Φασίδη και πέρασε άουτ.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (46’ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (46’ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης)

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (61’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Περδίκης), Μπελεβώνης (74’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας (87’ Ιωάννου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.