Πάμπλο Γκαρσία: “Με ενδιαφέρει να εξελίσσονται οι παίκτες-Δεν ήταν πέναλτι”

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της SLGR2

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ Β’ με τη Βέροια (1-1, στην πρεμιέρα της SLGR2), αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στους παίκτες της α’ ομάδας που παίζουν στον ΠΑΟΚ Β’. 

Είχε ενστάσεις για τον προγραμματισμό της πρεμιέρας ενώ διαφώνησε με το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στις καθυστερήσεις του αγώνα, πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Βέροια. 

Στην αρχή των δηλώσεων που έκανε στην ΕΤ3, είπε: “Φυσικά και είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δεν είμαι χαρούμενος για το πρόγραμμα που βγήκε μέχρι τώρα, μας είπαν ότι παίζουμε Κυριακή, μετά μας είπαν Σάββατο, προχθές μας είπαν Παρασκευή. Εμείς έχουμε έναν προγραμματισμό σαν ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά τις προηγούμενες μέρες από ένα ματς και τα παιδιά μπορεί να έχουν έναν τραυματισμό αν αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα. Όχι ότι μας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα η μέρα που θα παίζουμε αλλά να μας το λένε λίγο νωρίτερα”.

Συμπλήρωσε: “Είμαι χαρούμενος που ήρθαν παιδιά από την πρώτη ομάδα όπως οι Μιχαηλίδης – Ρικάρντο, είμαι χαρούμενος για τα παιδιά που ήρθαν από την Κ19 για να παίξουν στη Β’ εθνική. Όσον αφορά στην ισοπαλία εγώ δεν συμφωνώ γιατί δεν ήταν πέναλτι για μένα αυτό. Δεν δίνω τόση βάση στο αποτέλεσμα όσο στο πώς παίζουν τα μικρά παιδιά στο κέντρο, το πώς εξελίσσονται. Φυσικά και το σημαντικό είναι να προσπαθούν να παίζουν και να εξελίσσονται’”.

Σε ερώτηση για τους παίκτες που παίζουν στην α’ ομάδα όπως οι Κουλιεράκης, Τσαούσης και Γκορντεζιάνι, είπε: “Φυσικά και αυτός είναι ο σκοπός μας, να είναι έτοιμοι ώστε όταν τους χρειαστεί η πρώτη ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.