Απέφυγε την ήττα η ΑΕΚ Β με Γερολέμου

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η ΑΕΚ Β σε φιλικό που έδωσε με τον Εθνικό στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Στις καθυστερήσεις με γκολ του Γερολέμου από το σημείου του πέναλτι απέφυγε η ΑΕΚ Β την ήττα στο φιλικό με τον Εθνικό (2-2) που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Δύο φορές προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα, δύο φορές απάντησε η Ένωση με τους Ευθύμη Χριστόπουλο και Γερολέμου από το σημείο του πέναλτι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σάμιος και η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 58′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος μετά από σέντρα του Πιτιλάκου που βρήκε σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα έφταναν στη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Δώδας στο 90′ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ Β, όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυριδάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Γερολέμου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Αγγελόπουλος – 80′ Μαρίνης) Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (46′ Πιτιλάκος) Γερολέμου, Γεωργέας (46′ Σπυριδάκης), Κορομηλάς (62′ Λέλεκας) Πανεράς, Ε. Χριστόπουλος (82′ Νούλας)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.