ΠΑΟΚ Β’: Κονσέρτο για …. “πολυβόλα” σε φιλικό με τον Καμπανιακό

Ασταμάτητη αποδείχθηκε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με τους Κούτσια και Μπράντονιτς να καταγράφουν χατ τρικ!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό του ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Καμπανιακό, όπως μαρτυρά και το τελικό 8-0!

Στο γήπεδο του Μακεδονικού, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ενισχυμένη από την παρουσία των Ταλιχμανίδη, Τσιγγάρα, Ρικάρντο, Κούτσια, παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικές 11άδες κι αν κάτι προκαλεί το χαμόγελο του Ουρουγουανού τεχνικού είναι η ίδια, υψηλή απόδοση και των δύο ομάδων – μία ανά ημίχρονο – ανεξαρτήτως προσώπων.

Εν αρχή ο Γιώργος Κούτσιας ήταν αυτός που άφησε το στίγμα του σημειώνοντας πρώτος χατ τρικ (10′, 23′ από ασίστ Ρικάρντο, 30′) με τον Πορτογάλο εξτρέμ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 του πρώτου 45λεπτου μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκαν οι Ταλιχμανίδης, Μελετίδης, Ζήλο, Μανολιούδης, Σελιμάι, Ρουμιάντσεβ, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Ρικάρντο, Σπυρίδης, Κούτσιας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Τσιοπτσή, Τσοπούρογλου, Κιτσάκη, Δαρέλα, Φασίδη, Τζούντε, Κουτεντάκη, Κουλούρη, Γιαξή, Γκορντετζιάνι, Μπράντονιτς κι όπως αποδείχτηκε ήταν η σειρά του 23χρονου Βόσνιου επιθετικού ν’ αφήσει το στίγμα του στο ματς πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρικ με δύο εκ των γκολ του σε διάστημα έξι λεπτών (71′, 77′). Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι έκανε το 7-0 με τον Μπράντονιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.