Παναθηναίκός Β’: Τέλος στη σεζόν με φιλικό με την Κ19

Με φιλικό παιχνίδι, αντί προπόνησης, απέναντι στην Κ19 στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έπεσε η αυλαία για φέτος στον Παναθηναϊκό Β.

Η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ αντιμετώπισε εκείνη του Βαγγέλη Σάμιου, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο τουρνουά IGCT από τις 2 έως τι 6 Ιουνίου στην Ολλανδία. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, οι γεννηθέντες το 2002 και το 2003 συμμετείχαν στην σύνθεση της Κ19.

Οι πρωταθλητές στην Super League Κ19 προηγήθηκαν στο 21’, όταν από λάθος πλάγιο του Θεοχάρη, ο Μπιλάλ έκανε την κούρσα από αριστερά και με ωραίο σουτ στη γωνία έκανε το 0-1. Ενώ στο 37ο λεπτό, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κούτσια, ο Ρόμπι έκανε την κεφάλια αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι προτού περάσει άουτ.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού πέτυχε και δεύτερο τέρμα, στο 57’, στην αντεπίθεση με τον Νταμπίζα να πασάρει με «τακουνάκι» στον Μπιλάλ, ο οποίος με σκαφτό σουτ σημείωσε το 0-2. Μάλιστα, οκτώ λεπτά μετά, αυτή την φορά από πάσα του Μπιλάλ, ο Βολάκης με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-3.

Ο Παναθηναϊκός αντεπιτέθηκε και στο 71’ μείωσε σε 3-1, καθώς από τον ωραίο συνδυασμό των Καραμπά και Σερπέζη, με διπλή προσπάθεια και δυνατό σουτ στο δεξί «γάμα» του Παναγάκου ο δεύτερος είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Παράλληλα, πέντε λεπτά αργότερα, ο σκόρερ συνδυάστηκε με τον Θεοχάρη, που πέρασε την κάθετη στον Αθανασακόπουλο και εκείνος με πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Παναθηναϊκός Β: Σουρδής, Αντωνίου, Σαντικάι, Νταμπίζας, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Καρβούνης, Καραμπάς, Σερπέζης.

Παναθηναϊκός Κ19: Λίλο, Καρνέσης, Ρόμπι, Ζαφείρης, Κούτσιας, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Λιατίφης, Τόρα, Τουρκοχωρίτης, Μπιλάλ. Αγωνίστηκαν επίσης: Παναγάκος, Προδρομίτης, Χαχουλης, Κολόμπο, Ποπιέλα, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Βολάκης, Νταμπίζας Θ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.