Βέροια-Λεβαδειακός 0-1: Πρώτο βήμα ανόδου με φόντο τον “τελικό” στη Λιβαδειά (hls)

Ο Πολέτο έδωσε προβάδισμα ανόδου στον Λεβαδειακό, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πήρε "χρυσό" διπλό στη Βέροια και έχει τον πρώτο λόγο για την επιστροφή στη Super League. Όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή (15/05) στη Λιβαδειά.

Στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο όλες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Γιάννη Πάσα. Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Super League 2, στο 3′ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Έλληνας παίκτης έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η “στρογγυλή θεά” κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και στο 36′ ο Μυτίδης πάτησε την περιοχή των γηπεδούχων, έκανε το σουτ, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να πιέζει και δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοφαιριστής έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Τόσο η Βέροια όσο και ο Λεβαδειακός πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν καλύτερη με τους Νίλι και Γαβριηλίδη να δημιουργούν τις πρώτες καλές στιγμές στην αναμέτρηση. Το προβάδισμα για τον Λεβαδειακό έδωσε ο Πολέτο στο 58ο λεπτό. Ο Μυτίδης “μοίρασε” εξαιρετικά στον 27χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και έκανε το 1-0. Η Βέροια πίεσε το Λεβαδειακό, προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν έβγαλε φάσεις με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται σωστά το παιχίδι και να φεύγουν με τη νίκη.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά την επομένη Κυριακή (15/05) με τον Λεβαδειακό να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Super League. Θυμίζουμε ότι ο ηττημένος θα κοντραριστεί με τη Λαμία για το δεύτερο “εισιτηριο”.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (67′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (65′ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77′ Πόζογλου), Πασάς (86′ Καπνίδης).

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (54′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι (82′ Λιάγκας), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (71′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (71′ Βρακάς).

Διαιτητής: Βαλεντίν Ζελέζοβ (Βουλγαρία)

Κίτρινες κάρτες: Γαβριηλίδης (20′), Χάμοντ (27′), Συμελίδης (90+4), Βρακάς (90+5).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.