ΟΦΙ-ΑΕΚ Β 1-2: Ασταμάτητη η Ένωση, επτά ματς δίχως ήττα! (hls)

Ακόμα μία νίκη, αλλά και καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ Β, η οποία επικράτησε 2-1 του Ο.Φ. Ιεράπετρας στο «Βουζουνεράκειο» για την 26η αγωνιστική της Super League 2.

Επτά παιχνίδια δίχως ήττα συμπλήρωσε η ΑΕΚ Β, η οποία επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην πεντάδα του νότιου ομίλου, την ώρα που οι Κρητικοί χρειάζονται μία νίκη με Χανιά και Ζάκυνθο για να μείνουν στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ματς, καθώς στο 10ο λεπτό ο εξαιρετικός Μιτάι συνεργάστηκε με τον Παρρά για να σκοράρει αυτός με σουτ στην κίνηση.

Η Ένωση είχε δοκάρι με τον Γιούση στο 17ο λεπτό, στο 20′ ο Καλλιτσουνάκης έκανε καταπληκτική κάθετη στον Αντερέγκεν που βγήκε τετ α τετ στον Θεοχάρη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Ένωσης, ενώ οι ίδιοι πρωταγωνιστές αναμετρήθηκαν ξανά στο 29 σε παρόμοια φάση με το ίδιο αποτέλεσμα.

Η Ιεράπετρα έφτασε στην ισοφάριση στο 60′ όταν από όμορφη διαγώνια μπαλιά του Ντέτλερ, ο Αντερέγκεν που βγήκε σε θέση βολής νίκησε τον Θεοχάρη για το 1-1.

Ο Θεοχάρης είχε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο 62′ και στο 69′ σε προσπάθειες του Νεκούλ, για να δώσει την ευκαιρία στον Πάρη Μπάμπη στο 73′ να κάνει το 1-2 με ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λάτσι στον Αντερέγκεν με τον ρέφερι να μην βλέπει παράβαση και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Ιεράπετρα να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βιβάνκο (90+2′).

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Καλλιτσουνάκης(21΄ λ.τ. Μούλερ), Κάρδαρης(33΄ λ.τ. Κοντοές), Ντέτλερ, Νεκούλ(85΄ Κατάλντι), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Χιμένεθ, Βιβάνκο, Αντερέγκεν.

ΑΕΚ Β (Νίκος Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος(70΄ Μπούσης), Μιτάϊ, Σταμούλης, Μπάμπης(88΄ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης(56΄ Μουστακόπουλος), Παρράς(88΄ Κορομηλάς), Γιούσης, Ιατρούδης, Χριστόπουλος(70΄ Σαμπανάτζοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.