Παναγιωτάρας: “Δίκαιη νίκη, στόχος μας η εκπαίδευση των παικτών για την πρώτη ομάδα”

Η ΑΕΚ Β επικράτησε με ωραία εμφάνιση 3-1 της Επισκοπής στην Κρήτη και ο Νίκος Παναγιωτάρας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β:

«Στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μας έλειπε μόνο η καλή τελική πάσα για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ισως χάσαμε λίγο την ηρεμία μας στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους. Στην ανάπαυλα ηρεμήσαμε, μιλήσαμε με τα παιδιά και βγήκαμε πολύ επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να πετύχουμε δυο γρήγορα γκολ και ουσιαστικά μετά προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι αν και όταν δεχθήκαμε γκολ πάλι χάσαμε την ηρεμία μας, θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε στο τελευταίο 20λεπτο, πετύχαμε ένα τρίτο γκολ και ήταν μια δίκαιη νίκη.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών, η διαδικασία είναι εκπαιδευτική αλλά μας ενδιαφέρει να έρχονται και νίκες μέσα από έναν ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού αλλά το πιο σημαντικό είναι να εκπαιδεύσουμε τους ποδοσφαιριστές για να επανδρώσουν όσο περισσότεροι μπορούν την πρώτη ομάδα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.