Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β΄, ασταμάτητη η Βέροια

Ο ΠΑΟΚ Β΄επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η Βέροια πανηγύρισε μια ακόμη νίκη που την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ Β΄- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε στις νίκες μετά από κακό σερί έξι αγωνιστικών, επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 51ο λεπτό λόγω αποβολής του Μάνγκα και ο ΠΑΟΚ Β΄πήρε κεφάλι στο σκορ στο 55 με τον Μπράντονιτς. Ο Σιαφά στο 58 ισοφάρισε σε 1-1 και το χρυσό γκολ για τον «δικέφαλο» πέτυχε ο Κούτσια στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ Β έφτασε τους 38 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στους 35.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης (64′ Καλουτσικίδης), Γροσδής, Σαλαμούρας (64′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (60′ λ.τ Φασίδης), Πανίδης (64′ Κούτσιας), Σπυρίδης (74′ λ.τ Κουλούρης).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Μακροπουλιώτης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Μάνγκα, Ντιαμπί, Σιαφά, Κότος (60′ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Ξύδας (68′ Κόλα).

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-0

Η Βέροια επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας που τη χωρίζει από την ΑΕΛ.

Η «βασίλισσα του βορρά» έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που την φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή στην Super League.

Ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό και το τελικό 2-0 έγραψε ο Μπλέτσας στις καθυστερήσεις.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (89′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (66′ Πόζογλου), Φοφανά (66′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (84′ Κάτσε), Πασάς (89′ Καπνίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος (83′ Καρανίκας), Μπάλλας (83′ Κουτσιανικούλης), Γκόλιας, Λαρρέα (26′ Γκουγκούδης), Κοτσώνης, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπαντιμπανγκά (60′ Αθανασιάδης), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος).

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-3

Ασταμάτητη η Νίκη Βόλου που έφτασε τις έξι σερί νίκες μετά την άνετη επικράτηση επί των Τρικάλων εκτός έδρας με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Παναγιωτίδης στο τέταρτο λεπτό, ο Κουσκουνάς στο 10ο και ο Βασιλείου στο 88ο λεπτό. Τα Τρίκαλα παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ η Νίκη είναι στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Κλεμέντε, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης, Αθανασίου, Αλιατίδης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Βλαχομήτρος, Κουσκουνάς

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-2

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή επί του Πιερικού, σε παιχνίδι με αρκετά γκολ και φάσεις!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό με τον Σίλβα, ενώ ο Κριμιτζάς ισοφάρισε στο 31. Ο Μπαστακός στο 45 έβαλε εκ νέου τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ. Ο Γιουμπιτάνα στο 79 έκανε το 3-1 για τον «γηραιό» ενώ ο Κανούλας μείωσε στο 92 σε 3-2. Ο Βιτίνιο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Κωστούλας, Μανωλάκης, Πατράλης, Τόμας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (80′ Βιτίνιο), Μασούρας (57′ Άλεξιτς), Μπαστακός (57′ Πήλιος).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Φωκαΐδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Κουκόλης, Ζούρκος, Εμπουέλε, Χαρτσιάς (48′ Τόσκας), Β. Παπαδόπουλος, Μπουόλι.

Πανσερραϊκός-Ξάνθη 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Ξάνθη στις Σέρρες. Η ομάδα της Θράκης βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς ενώ τα «λιοντάρια» παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη με 26.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κεφαλάς, Ντανιελάν, Πίντο, Μαρκιόνι (75′ Φουάσης), Κρητικός, Καραμπέρης, Κόντσι (27′ λ.τ Βάντερσον), Σοφιανός (59′ Μασκανάκης), Ντίαζ.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (90+1′ Τανσού), Θυμιάνης, Τσέλιος (90+2′ Κιτάμπα), Τσελεμπάκης, Γκόμεζ, Δημητριάδης, Γκάβριτς (61′ Αλί Μπάμπα).

Απόλλων Λάρισας-Καβάλα 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Καβάλα που επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 χάρη σε γκολ του Καϊούμπι στο 76ο λεπτό. Αποτέλεσμα που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αντεπίθεση διαρκείας που κάνουν οι «Αργοναύτες» για παραμονή στην κατηγορία.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Βίγια, Γιαννίτσης, Σταματής, Καλούσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμόκο.

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (64′ Οκάν), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας και διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, ζωντανές, όντας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βέροια. Ο Κούστα στο 9 άνοιξε λογαριασμό για την ΑΕΛ και ο Παπαγεωγίου στο 14 έκανε το 2-0 για την ομάδα του Κάμπου. το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τριανταφυλλάκης στο 74.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρες, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Κούστα, Νίνο, Μαυριάς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Πατσιαβούρας, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Ρίβας, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.