Ιεράπετρα-Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Τρίτη σερί ήττα για τους “πράσινους”

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη η Ιεράπετρα χρειάστηκε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με Μεσιδόρο και Βουό για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό Β'. Οι "πράσινοι" σημείωσαν την τρίτη τους σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Ιεράπετρα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον Παναθηναϊκό Β’ για την 28η αγωνιστική της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι ύστερα από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη με Επισκοπή(1-0), Ζάκυνθο (1-1), Κηφισιά (2-1) και Καλαμάτα (4-0) επικράτησαν με 2-0 επί των “πράσινων”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ.

Το προβάδισμα στην αναμέτρηση για την Ιεράπετρα έδωσε ο Μεσιδόρο στο 12ο λεπτό και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80′ ο Βουό. Η Ιεράπετρα έχει 30 βαθμούς σε 25 παιχνίδια της Super League 2. Ο Παναθηναϊκός Β’ είναι στην 11η θέση με 30 αλλά ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα της Κρήτης.

Οι συνθέσεις:

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Ντέτλερ, Κατάλντι (66′ Νεκούλ), Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης (85′ Ψάνης), Λεμονής, Μούλερ, Μεσσιδόρο, Βουό.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης (74′ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (74′ Ματσαδές), Κρυπαράκος (16′ λ.τ Τσιριγώτης), Σαρδέλης, Καρβούνης (61′ Αλμπάνης), Μαραθωνίτης (61′ Ηλιάδης), Μαρτίνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.